Krøyer Hus i Carlsberg Byen

Her er de sidste rækkehuse i carlsberg byen

21. september 2017
Hvis du drømmer om at bo i et hus midt i København med privat terrasse og grønne omgivelser, er et rækkehus måske noget for dig - og de allersidste nogensinde i Carlsberg Byen er netop sat til salg.

OPDATERING D. 29/6 2018: SAMTLIGE RÆKKEHUSE I KØBKE HUS OG RAHBEK HUS ER NU UDSOLGT. DER ER STADIG RÆKKEHUSE TILBAGE I KRØYER HUS.

Masser af nye, moderne boliger skyder op på den historiske bryggerigrund frem til 2024, men er du specifikt på udkig efter et rækkehus, skal du læse med her: Der opføres i alt 24 velindrettede, charmerende rækkehuse i Carlsberg Byen, og de sidste er netop sat til salg nu. Drømmer du om et rækkehus midt i byen, er det altså nu, du skal slå til, for mange er allerede solgt eller reserveret.

Fælles for rækkehusene i Carlsberg Byen er, at de er indrettet stilrent og med en planløsning, der prioriterer både åbne fællesrum og værelser til alle familiens medlemmer. Her er også egen have, og nogle af rækkehusene har endda også terrasse, tagterrasse eller altan.

Se mulighederne herunder.

  • Købke Hus / ALLE RÆKKEHUSE UDSOLGT
    Rækkehusene i Købke Hus er på 153 m2 i tre etager med indgang fra gården og hele to private haver. Morgensolen strømmer ind af de store vinduer, og du har udsigt til det rolige, grønne parkstrøg, Vesten for Humlen, og bag Humlebys historiske rækkehuse. Rækkehusene er indrettet med ekstra højt til loftet, og i det store, lyse køkken-alrum er der næsten fire meter til loftet. Underetagen rummer også et praktisk bryggers, mens opholdsstue og soveværelser er placeret på overetagerne. På Købkes Plads, kommer der både caféer, indkøbsmuligheder og masser af byliv.
  • Krøyer Hus / TO RÆKKEHUSE TILBAGE
    Alle rækkehusene har private haver, adskilt af grønne plantekasser og slyngplanter, hvor man kan nyde aftensolen. Hvis børnene trænger til at brænde lidt energi af, kan de løbe direkte ud i parken Østen for Humlen, hvor der er plads til at udfolde sig med legepladser og boldbaner. Der kommer desuden integreret daginstitution i Krøyer Hus, så det kan ikke være lettere, hvis I er en familie med småbørn.
  • Rahbek Hus II / ALLE RÆKKEHUSE UDSOLGT
    Rahbek Hus II ligger ud til et blomstrende haveanlæg med Carlsbergsiloen i baggrunden og Vesterbros puls lige om hjørnet. Rækkehusene har både grønt i baghaven og udsigt til det historiske Humleby. Blandt Rahbek Hus IIs nærmeste naboer, er en Carlsberg Byens hyggelige samlingssteder, Thorvald Bindesbølls Plads, med den fredede bygning, Halmlageret, som er udpeget til kulturelle formål, idræt og institutioner.
Er du interesseret - eller bare nysgerrig - i rækkehusene eller en af mange andre spændende boliger i Carlsberg Byen, så kom forbi åbent hus i vores showroom i den gamle maskincentral på Pasteursvej 7 fra kl. 13-15 eller blot se alle de ledige rækkehuse i ro og mag på linket herunder.

Du er også meget velkommen til at kontakte vores boligrådgivere på boligsalg@carlsbergbyen.dkeller tlf. 2255 1799 allerede i dag.

Daginstitutioner tæt på gør hverdagen nem -

Udover de mange daginstitutioner på Frederiksberg og Vesterbro rummer Carlsberg Byen også gode pasningsmuligheder til de mindste. Vuggestue, børnehave og skole får du helt tæt på. En ekstra bonus er de få biler i gadebilledet, så skolebørnene trygt og sikkert kan gå til og fra skole. Læs mere om daginstitutioner

Byrum i Carlsberg Byen -

Der bliver i alt anlagt 25 byrum og haver i Carlsberg Byen, og mange af dem står allerede klar nu. Nogle er store, åbne pladser med liv og udendørsservering fra de nærliggende caféer, som man kender det fra indre København. Andre byrum er gemt mere af vejen - til dem, der har brug for en stille stund. Se de 25 byrum