Sidste Jazz i sandet - URBAN BEACH

5. september 2017
Det er nu sidste chance for at lade sand, jazz og lækker mad gå op i en højere enhed, når vi afholder årets sidste Jazz i Sandet - og vi har sørget for gratis øl til de første.

Med sand mellem tæerne, jazz ud af højtalerne og sommerstemning i luften, har Jazz i Sandet på Boblepladsen hen over sommeren været en kæmpe succes. Nu er det dog sidste mulighed for at deltage og klemme det sidste ud af sommeren, når næste lørdags-jazz løber af stablen på vores urbane strand midt i Carlsberg Byen lørdag d. 9. september 2017 klokken 12 - 24. 

Kom og lyt til både live jazz og jazz-DJ's, når de optræder og vender vinylplader på pladsen, mens publikum nyder kolde øl og lækker mad. 

Se hele programmet og tilmeld dig her - der er gratis øl til de første!

Events -

Året rundt udfolder bylivet sig rundt omkring i de mange bygninger og på de mange smukke pladser i Carlsberg Byen. Der er altid spændende aktiviteter og events på vej for hele familien, så hold jer opdateret her. Events

Byrum i Carlsberg Byen -

Der bliver i alt anlagt 25 byrum og haver i Carlsberg Byen. Nogle er store, åbne pladser med liv og udendørsservering fra de nærliggende caféer, som man kender det fra indre København. Andre byrum er gemt mere af vejen - til dem, der har brug for en stille stund. Se de 25 byrum