Sidste Jazz i sandet - URBAN BEACH

5. september 2017
Det er nu sidste chance for at lade sand, jazz og lækker mad gå op i en højere enhed, når vi afholder årets sidste Jazz i Sandet - og vi har sørget for gratis øl til de første.

Med sand mellem tæerne, jazz ud af højtalerne og sommerstemning i luften, har Jazz i Sandet på Boblepladsen hen over sommeren været en kæmpe succes. Nu er det dog sidste mulighed for at deltage og klemme det sidste ud af sommeren, når næste lørdags-jazz løber af stablen på vores urbane strand midt i Carlsberg Byen lørdag d. 9. september 2017 klokken 12 - 24. 

Kom og lyt til både live jazz og jazz-DJ's, når de optræder og vender vinylplader på pladsen, mens publikum nyder kolde øl og lækker mad. 

Se hele programmet og tilmeld dig her - der er gratis øl til de første!

Events -

Året rundt udfolder bylivet sig rundt omkring i de mange bygninger og på de mange smukke pladser i Carlsberg Byen. Der er altid spændende aktiviteter og events på vej for hele familien, så hold jer opdateret her. Events

Byrum i Carlsberg Byen -

Der bliver i alt anlagt 25 byrum og haver i Carlsberg Byen, og mange af dem står allerede klar nu. Nogle er store, åbne pladser med liv og udendørsservering fra de nærliggende caféer, som man kender det fra indre København. Andre byrum er gemt mere af vejen - til dem, der har brug for en stille stund. Se de 25 byrum