Eksklusivt åbent hus i Bohrs Tårn

16. oktober 2017
Drømmer du om at bo med Københavns flotteste udsigt? Så kom forbi og tag en snak med vores boligrådgivere, når vi nu eksklusivt holder åbent hus i Bohrs Tårn to gange om ugen resten af året. Læs mere om tid og sted her.

Nu kan du eksklusivt komme op og se Københavns flotteste udsigt, når vi fra d. 19/10 2017 og frem til årsskiftet, holder åbent hus i Bohrs Tårn. Vores boligrådgivere vil to gange om ugen stå klar i prøvelejligheden på 29. sal indrettet af Emil Thorup til alle boligsøgende eller nysgerrige sjæle. 

Så tag elevatoren op til åbent hus på Bohrsgade 2, 29. sal, 1799 København V. torsdage kl. 16.00 - 17.00 og søndage kl. 12.00 - 12.30 og oplev en indflytningsklar lejlighed med egne øjne.

Vores boligrådgivere står desuden sædvanligvis klar til det almindelige åbent hus i vores showroom, hvor du kan få svar på spørgsmål om samtlige boliger i Carlsberg Byen. Det foregår fortsat hver søndag klokken 13.00 - 15.00 på Pasteursvej 7, 1799 København V.

Carlsberg Byen, Bohrs Tårn
Carlsberg Byen, Bohrs Tårn
Bohrs Tårn, Carlsberg Byen, Emil Thorup

Dit, mit og vores bykvarter -

Carlsberg Byen er et levende kvarter, hvor man bor, arbejder, hænger ud, cykler igennem, klarer sine indkøb, tager en kaffe, uddanner sig og løber en tur. Her ligger butikker op ad kontorer, og boliger op ad uddannelses- og daginstitutioner. Gå på opdagelse i det nye københavnerkvarter, som allerede er godt besøgt og befolket. Kom tæt på kvarteret