Vi takker for en fantastisk Kulturnat

18. oktober 2017
Kulturnatten 2017 i Carlsberg Byen bød på både dans, musik, wrestling, bål, silent disco, historiske rundvisninger - og selvfølgelig masser øl. 

Da Kulturnatten 2017 løb af stablen i Carlsberg Byen d. 13. oktober var det nye bykvarter fyldt med både store og små, som nød og deltog i aftenens mange aktiviteter. 

Det vrimlede med mennesker, da Annex Bryggeriet bød på ølsmagning, da tennisboldene fløj om ørene til Super Duper Tennis i mørke, og da de store drengene wrestlede i ringen i Stødpudelageret. Også Visit Carlsbergs rundture i de gamle kældre og Kulturtårnet samlede Kulturnattens mange gæster.

Tak til alle, der kom og var med til at gøre Kulturnatten i Carlsberg Byen helt perfekt. Vi glæder os allerede til næste år!

Se videoen fra Kulturnatten i Carlsberg Byen

Carlsberg Byens nye Kulturgenerator var en af aftenens favoritter, hvor du både kunne opleve silent disco, galleri, live musik, dans, motorcykelværksted og meget meget mere. 

Events -

Året rundt udfolder bylivet sig rundt omkring i de mange bygninger og på de mange smukke pladser i Carlsberg Byen. Der er altid spændende aktiviteter og events på vej for hele familien, så hold jer opdateret her. Events

Dit, mit og vores bykvarter -

Carlsberg Byen er et levende kvarter, hvor man bor, arbejder, hænger ud, cykler igennem, klarer sine indkøb, tager en kaffe, uddanner sig og løber en tur. Her ligger butikker op ad kontorer, og boliger op ad uddannelses- og daginstitutioner. Gå på opdagelse i det nye københavnerkvarter, som allerede er godt besøgt og befolket. Kom tæt på kvarteret
lagerkælder 3 i carlsberg byen