Byliv i Carlsberg Byen

Arpe & Kjeldsholm køber erhvervslokaler i Carlsberg Byen

14. november 2017
Københavns største entreprenør, Arpe & Kjeldsholm, køber to erhvervslejemål i Carlsberg Byen, hvor entreprenøren i forvejen har kontorlokaler.
Da Københavns største entreprenørvirksomhed, Arpe & Kjeldsholm, voksede ud af deres daværende kontorlokaler, skiftede de i første omgang adressen på Strøget ud med et lejemål på Humletorvet i Carlsberg Byen. Virksomheden faldt så godt til i Københavns nye bykvarter, at opholdet nu gøres foreløbigt permanent med købet af de lejede kontorlokaler samt køb af endnu et erhvervslejemål, hvor bryggeriet Mikkeller har hovedkontor.

Partner og direktør i Arpe & Kjeldsholm Thomas Sørensen siger om flytningen til Carlsberg Byen: ”Da vi i første omgang lejede os ind i Carlsberg Byen, var det ud fra et ønske om at skabe mere plads og gerne i moderne lokaler centralt i København, da vi betragter det som et konkurrenceparameter både i forhold til rekruttering og kundemøder. Dernæst var det afgørende, at vi havde adgang til rigeligt med parkeringspladser, da dette var en daglig udfordring for vores gæster og medarbejdere på vores tidligere adresse på Strøget.”

I løbet af lejeperioden blev entreprenørvirksomheden så tiltrukket af de historiske rammer og den nybyggerånd, der hersker i et upcoming område, at de netop har besluttet at overtage ikke kun deres eget lejemål, men også det lejemål, der siden 2016 har rummet det verdenskendte bryggeri Mikkellers hovedkontor. En aftale der ikke berøres af overtagelsen.

Mennesker på Tapperitorvet
Thomas Sørensen begrunder beslutningen om at overtage lokalerne således: ”I sidste ende er det jo et bundlinjespørgsmål, men nu hvor vi er etableret, kan vi konstatere, at vi er ramt af historien og ånden i området, de grønne områder, Elefantporten og de fredede bygninger som efter vores mening er en gave at kunne vise frem, når vi har kundebesøg.”

Også I Carlsberg Byen er der glæde over den nye beboer. Adm. dir. i Carlsberg Byen P/S Jens Nyhus siger om aftalen: ”Vi har samarbejdet med Arpe & Kjeldsholm gennem flere projekter og kender dem som idérige, løsningsorienterede og kreative – lige den type virksomhed, Carlsberg Byen skal appellere til. Og så flugter det med vores ønske om at tiltrække virksomheder, der kan samarbejde og skabe dynamik på tværs, idet tegnestuen Arkitema ligeledes flytter ind i Carlsberg Byen til nytår.”   

Arpe & Kjeldsholm overtog lokalerne 1. november 2017.

"Vi er ramt af historien og ånden i området, de grønne områder, Elefantporten og de fredede bygninger som efter vores mening er en gave at kunne vise frem, når vi har kundebesøg."
Thomas Sørensen, Partner og Direktør, Arpe & Kjeldsholm

Fakta

Samlet set overtager Arpe & Kjeldsholm 1.162 m² erhvervslokaler pt. fordelt på to lejemål. Det er aftalt mellem parterne, at prisen ikke offentliggøres.

Arpe & Kjeldsholm er etableret i 2003 og beskæftiger i dag ca. 50 medarbejdere. Virksomheden har særlige kompetencer inden for totalentreprise og bygherrerådgivning. 

Christen Hus i Carlsberg Byen

Leder din arbejdsplads efter nye rammer?

Her er både store, små, nybyggede eller historiske rammer - nogle har helt rå, nøgterne rum, og andre har frokostkøkkener og tagterrasser til fredagsbaren med udsigt ud over byen. Fælles er en central placering i København, storbystemning udenfor dørene plus en infrastruktur, der gør både cyklister, bilister og togfolket glade. Vis mig lejemålene