FOF flytter til Carlsberg Byen

28. november 2017
Da FOF København besluttede at flytte deres domicil til Carlsberg Byen, var det båret af et ønske om at placere sig centralt i København - tæt på både tog og metro og på et sted med historiske og grønne rammer. Her i Humlehuset på Humletorvet indvier aftenskolen i 2018 en etage med helt nye undervisningslokaler.

Når landets største aftenskole FOF København åbner de nye undervisningslokaler i Carlsberg Byen, bliver det med et bredt udvalg af aktiviteter, som vil bidrage til at udvide din horisont kulturelt, socialt og fagligt. De nye undervisningslokaler er bl.a. et undervisningskøkken, et keramiklokale, et syværksted samt klasselokaler, der vil blive brugt til alt fra vinforedrag over sprogkurser til fotokurser. 

Vi talte med direktør i FOF København, Maria Llambias, om baggrunden for at flytte domicilet til Humlehuset i Carlsberg Byen, og om hvad aftenskolen vil tilbyde områdets beboere i form af undervisning og foredrag.

Hvorfor valgte I at flytte til Carlsberg Byen?

Vi var vokset ud af vores domicil i Lyngby og har længe været på udkig efter nye kontorlokaler. Samtidig oplever vi stor efterspørgsel efter kurser indenfor en række forskellige fagområder, bl.a. keramik og madlavning, så flere undervisningslokaler har også længe stået højt på ønskesedlen. Som landets største aftenskole er vi afhængige af at have synlige og centrale placeringer, som sikrer en let tilgængelighed for vores mange kursister. Det fandt vi i Carlsberg Byen, som oven i købet byder på både historisk industrikultur, flot arkitektur, moderne bygninger og grønne, rekreative områder både i og omkring kvarteret.

Ligeledes skaber mikset af det igangværende kultur- og byliv, de nye beboere og de allerede indflyttede virksomheder en god dynamik, som vi gerne vil være en aktiv del af.

Hvad kommer I til at tilføre området?

Vi kommer til at tilføre en masse liv, kreativitet og så selvfølgelig rige muligheder for læring, dannelse og oplevelser. Med vores brede udbud af aktiviteter, kommer vi til at tiltrække en bred og varieret kreds af kursister til området.

Vi er ligeledes meget opsatte på et samarbejde med de eksisterende aktører i området og håber på den måde også, at vi kommer til at bidrage med både viden, nysgerrighed og sparring i forhold til de øvrige organisationer og virksomheder i Carlsberg Byen.

FOF København flytter ind i Carlsberg Byen i to etaper. Inden jul flytter administrationen ind, og i løbet af 2018 står de seks nye undervisningslokaler klar. 

Det fandt vi i Carlsberg Byen, som oven i købet byder på både historisk industrikultur, flot arkitektur, moderne bygninger og grønne, rekreative områder både i og omkring kvarteret.
Maria Llambias, Direktør, FOF København om baggrunden for deres flytning til Carlsberg Byen

Leder din arbejdsplads efter nye rammer?

Her er både store, små, nybyggede eller historiske rammer - nogle har helt rå, nøgterne rum, og andre har frokostkøkkener og tagterrasser til fredagsbaren med udsigt ud over byen. Fælles er en central placering i København, storbystemning udenfor dørene plus en infrastruktur, der gør både cyklister, bilister og togfolket glade. Find din nye arbejdsplads her