Jule-pop up i Kulturgeneratoren

14. november 2017
Kig forbi, når Kulturgeneratoren danner rammerne for årets jule-pop up i Carlsberg Byen i samarbejde med Carls Fair. Kom til klejner, gløgg og fint interiør. Gratis entré.

I weekenden den 25. - 26. november samler vi alt det bedste fra julen: glögg, klejner, brændte mandler, julemusik, adventskranse, langborde og julestemning, og lader julen møde det bedste fra interiørverdenen: møbler, retro, design, genbrug, kunst og keramik.

Dørene til årets jule-pop up slås op i samarbejde med Carls Fair i Kulturgeneratoren, hvor der vil være rig mulighed for at finde din adventskrans, opfindsomme julegaver og interiør til hjemmet når, LebenCph, Woodbox, Honning & Flora, HandcraftedCph, Simon Tuntelder, Frb. Chokolade, Alt i mad og Jesper Bohnstedt skaber julestemning i Kulturgeneratoren. 

Der vil være desuden være gratis entré, en liflig duft af klejner, flæskestegssandwich, æbleskiver og god, hjemmebrygget kaffe.

Kom forbi lørdag 25/11 kl. 10.00 - 16.00 og søndag d. 26/11 kl. 10.00 -16.00. Vi glæder os til at se jer!

Psst ... Kan du ikke få nok juleri? Så kig også forbi, til Visit Carlsbergs julemarked og hold øje med vores eventkalender, hvor vi løbende vil opdatere med juletræssalg og andre julebegivenheder.
Fastelavn

Events - Året rundt udfolder bylivet sig rundt omkring i de mange bygninger og på de mange smukke pladser i Carlsberg Byen. Der er altid spændende aktiviteter og events på vej for hele familien, så hold jer opdateret via vores eventkalender.

SE EVENTKALENDEREN

Kom tæt på de fredede bygninger på området - Røde tegl, fin ornamentik, mosaikker, bronzeskulpturer og byggeteknikker i særklasse. I Carlsberg Byen er mursten ikke bare mursten. De gamle industribygninger fortæller historien om bykvarterets fortid som bryggeri. De historiske bygninger er et stykke danmarkshistorie, der giver området karakter og skaber den helt særlig atmosfære, der er Carlsberg Byen.

Læs om de fredede bygninger her
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.