Jule-pop up i Kulturgeneratoren

14. november 2017
Kig forbi, når Kulturgeneratoren danner rammerne for årets jule-pop up i Carlsberg Byen i samarbejde med Carls Fair. Kom til klejner, gløgg og fint interiør. Gratis entré.

I weekenden den 25. - 26. november samler vi alt det bedste fra julen: glögg, klejner, brændte mandler, julemusik, adventskranse, langborde og julestemning, og lader julen møde det bedste fra interiørverdenen: møbler, retro, design, genbrug, kunst og keramik.

Dørene til årets jule-pop up slås op i samarbejde med Carls Fair i Kulturgeneratoren, hvor der vil være rig mulighed for at finde din adventskrans, opfindsomme julegaver og interiør til hjemmet når, LebenCph, Woodbox, Honning & Flora, HandcraftedCph, Simon Tuntelder, Frb. Chokolade, Alt i mad og Jesper Bohnstedt skaber julestemning i Kulturgeneratoren. 

Der vil være desuden være gratis entré, en liflig duft af klejner, flæskestegssandwich, æbleskiver og god, hjemmebrygget kaffe.

Kom forbi lørdag 25/11 kl. 10.00 - 16.00 og søndag d. 26/11 kl. 10.00 -16.00. Vi glæder os til at se jer!

Psst ... Kan du ikke få nok juleri? Så kig også forbi, til Visit Carlsbergs julemarked og hold øje med vores eventkalender, hvor vi løbende vil opdatere med juletræssalg og andre julebegivenheder.

Events -

Året rundt udfolder bylivet sig rundt omkring i de mange bygninger og på de mange smukke pladser i Carlsberg Byen. Der er altid spændende aktiviteter og events på vej for hele familien, så hold jer opdateret her. Events

Mineralvandsfabrikken: Arkitekten fortæller om forvandlingen -

Det er den prisvindende arkitekt Dorte Mandrup, der står bag transformationen fra frabrik til boliger. Her kan du få hendes tanker og overvejelser bag og se hvilken fransk arkitekt, der også er hentet inspiration hos. Læs om de arkitektoniske overvejelser her