Ny podcast om Carlsberg Byen

7. februar 2018
Lyt med, når byplanlæggeren Mathias Nordby i en ny podcast fortæller om historien, arkitekturen og tankerne bag det nye bykvarter, Carlsberg Byen.

Byplanlæggeren Mathias Nordby tager i podcastserien Unbuild.space lytterne med på en rejse gennem Københavns byudvikling. Senest har Mathias Nordby været på besøg i Carlsberg Byen, hvor han bl.a. har talt med byhistorikeren Allan Thomsen, der fortæller om bryggerigrundens fantastiske historie, og hvordan historien og de fredede bygninger i dag møder et nyt, spirende bykvarter. 

I podcasten kan du også høre Carlsberg Byens administrerende direktør, Jens Nyhus, fortælle om det nye bykvarter, byudviklingen, arkitekturen og masterplanen for området, der allerede nu danner rammerne for flere hundrede menneskers hjem.

Professoren Christoffer Harlang fortæller også, hvad det betyder at bygge et nyt bykvarter på et område, som allerede tidligere har været i brug - og hvordan man aktivt kan bruge den rigdom, den fortællekraft og den eventyrlighed som de historiske huse har, til at skabe et helt nyt, spændende bykvarter.

Du kan lytte til podcastserien her.

Vi håber, I vil lytte med, når Mathias Nordby mærker og fortæller om både historiens vingesus og betagelsen af udsigten fra 100 meters højde.

Nyheder -

Bykvarteret er i rivende udvikling, og de gode historier står i kø for at blive fortalt. Her finder du de seneste nyheder fra kvarteret, hvor der hver dag sker nye, spændende ting. Giv mig de seneste nyheder

Dit, mit og vores bykvarter -

Carlsberg Byen er et levende kvarter, hvor man bor, arbejder, hænger ud, cykler igennem, klarer sine indkøb, tager en kaffe, uddanner sig og løber en tur. Her ligger butikker op ad kontorer, og boliger op ad uddannelses- og daginstitutioner. Gå på opdagelse i det nye københavnerkvarter, som allerede er godt besøgt og befolket. Kom tæt på kvarteret

Events -

Året rundt udfolder bylivet sig rundt omkring i de mange bygninger og på de mange smukke pladser i Carlsberg Byen. Der er altid spændende aktiviteter og events på vej for hele familien, så hold jer opdateret her. Events

Boligerne til salg nu -

Den gamle bryggerigrund er i fuld gang med forvandlingen fra industrigrund til et levende bykvarter, hvor mennesker bor, arbejder, studerer og nyder bylivet. I alt opføres 3.100 boliger, og her kan du søge blandt de boliger, der er til salg lige nu. Tag mig til søgesiden