Plakat over Carlsberg Byen fra Kortkartellet

15. marts 2018
De populære, grafiske by-plakater fra Kortkartellet fås nu med Københavns nye bykvarter: Carlsberg Byen.

Er du kommende eller eksisterende beboer i Carlsberg Byen? Eller er du bare vild med den gamle bryggerigrund? Så er du nok ligeså begejstret for denne nyhed fra Kortkartellet, som vi er.

Måske kender du allerede Kortkartellet, som laver smukke, grafiske plakater, og især deres by-plakater er blevet populære i de danske hjem. Og nu er turen naturligvis kommet til Københavns nye bykvarter: Carlsberg Byen. 

Plakaten illustrerer københavnerbydelen med de mange fine navne som bl.a. Humletorvet, Flaskehalsen og Kuskenes Gade og måler 50 x 70 cm.

Skal Carlsberg Byen-plakaten pynte hos dig? Så kan den købes til 399 kr. lige her.

Nyheder -

Bykvarteret er i rivende udvikling, og de gode historier står i kø for at blive fortalt. Her finder du de seneste nyheder fra kvarteret, hvor der hver dag sker nye, spændende ting. Giv mig de seneste nyheder

Dit, mit og vores bykvarter -

Carlsberg Byen er et levende kvarter, hvor man bor, arbejder, hænger ud, cykler igennem, klarer sine indkøb, tager en kaffe, uddanner sig og løber en tur. Her ligger butikker op ad kontorer, og boliger op ad uddannelses- og daginstitutioner. Gå på opdagelse i det nye københavnerkvarter, som allerede er godt besøgt og befolket. Kom tæt på kvarteret
bryghuset i carlsberg byen