ENCODED flytter til Carlsberg byen

9. april 2018
Nyt spændende koncept er åbnet i Carlsberg Byen og denne gang med unikke møbler i stilrent dansk design. Vi byder velkommen til Encoded.
Den klassiske rygsækrejse til østen blev startskuddet til det københavnske møbel- og interiørbrand Encoded. Indonesisk snedker- og skrædderhåndværk møder dansk design i et sortiment, som har dybe rødder på den indonesiske ø Bali.

Efter 8 år på Bali vendte Trine Bøttger tilbage til Danmark for at starte designvirksomheden Encoded. I den hyggelige lille detailbutik på Værnedamsvej startede Trine med en enkelt stol medbragt fra Bali. Den håndlavede stol af ubehandlet teak, genbrugte sikkerhedsseler og læder blev hurtigt samtaleemnet i den lille butik og blev startskuddet til et designfirma, der i dag skaber en møbel- og interiørkollektion med et unikt, dansk stilrent udtryk med afsæt i naturens smukke råhed.
Fra Værnedamsvej til Carlsberg Byen
Encoded er i dag ejet og drevet af Trine Bøttger og Lone Husted og har fuld gang i salget til design- og interiørbutikker i Danmark og udlandet. Væksten betød, at butikken på Værnedamsvej blev for lille, hvorfor Trine og Lone var på udkig efter det perfekte showroom til at skabe og præsentere Encoded’s univers.

En tur forbi Jacobsen Hus i Carlsberg Byen fuldendte drømmen om det perfekte sted til det fremtidige afsæt for Encoded. Særligt historien og det miljø, der skabes omkring byen, kombineret med det internationale islæt, Carlsberg Byen udstråler, gjorde Jacobsen hus til et drømmescenarie.

Siden åbningen har Trine og Lone oplevet stor interesse og efterspørgsel fra både ind- og udland, hvilket har bekræftet dem i, at den internationale virksomhed har fundet det perfekte showroom i et nyt unikt og urbant bykvarter.
Ny Carlsberg Vej i Carlsberg Byen

Bykvarteret er i rivende udvikling -

Caféer, butikker og kontorer vil være en helt naturlig del af bykvarterets DNA, når kvarteret står færdigt. Området er nemlig lavet efter en helhedsplan, der sikrer, at erhvervsliv, butikker, kultur og institutioner blander sig med de 3.100 boliger i området. Se erhvervsplanen for det nye bykvarter

Events -

Året rundt udfolder bylivet sig rundt omkring i de mange bygninger og på de mange smukke pladser i Carlsberg Byen. Der er altid spændende aktiviteter og events på vej for hele familien, så hold jer opdateret her. Events