Sommerens events i Carlsberg Byen

15. juni 2018
Det er sommer og den gamle bryggerigrund summer af liv. I de kommende måneder er der nemlig masser af sjove, hyggelige og kulturelle arrangementer i Carlsberg Byen. Her kan du opleve alt fra fotofestival til sommerbobler og store øl - til byvandring og DM i dåseskjul. Hold øje med eventkalenderen og slå et smut forbi!

Ud over at nyde de grønne områder, der står i fuld flor, er der mange spændende og sjove arrangementer her i bykvarteret: Her er blandt andet fotofestival, DM i Dåseskjul, sommerbobler og store øl, torsdags-chill-out og meget, meget mere. 

De næste to lørdage er der god lørdagsstemning til Sommerbobler og store øl på Urban Beach (16. juni) og på pladsen Bag Elefanterne (23. juni). Kom og nyd en stor fadøl/sodavand og en økologisk burger til lækre toner i solskinnet, omgivet af hundredevis af sæbebobler fra sæbeboblemaskinen.

Udvalgte torsdage i sommermånederne er der BTF Thursday chill-out på stranden, Urban Beach. Konceptet, som kaldes for BTF Thursdays, byder på ny kunst, mode og musik i skøn forening. Der vil samtidig være mad- og cocktailbar, og drinks er gratis den første time. Så kom og hold lillefredag med os i sandet.

Er du et stort eller lille legebarn, kan du også komme og lege med til DM i dåseskjul med Byhumle den 22. juni. Én gang for alle skal det nemlig afgøres: Hvem er bedst til den gode gamle leg 'Dåseskjul'? Vinderen kan gå hjem med armene over hovedet, en fin præmie og titlen som Danmarksmester i dåseskjul 2018! Der køres to runder - én for børn og én for voksne.

Ligesom sidste år afholdes fredagsbaren Carlsberg Fridays hos Visit Carlsberg den første fredag hver måned hele sommeren. Tag vennerne under armen og kom og nyd fredagsøllen og aftensolen i Københavns hyggeligste gårdbar, når Visit Carlsbergs gamle bryggergård forvandles til hyggelig fredagslounge. Her er kolde øl, grill i gården og groovy rytmer fra DJ’en.

Disse og mange flere arrangementer kan du opleve i Carlsberg Byen hen over sommeren, så hold øje med eventkalenderen, der opdateres løbende.
Vi ses i Carlsberg Byen!