Det sker til Kulturnatten i Carlsberg Byen

2. oktober 2018
Gå ikke glip af Kulturnatten 2018 i Københavns nye bykvarter, hvor en række spændende og sjove arrangementer vil danne rammerne for en fantastisk aften. 

Traditionen tro er du inviteret til en række spændende aktiviteter under Kulturnatten i Carlsberg Byen. Så sving forbi den gamle bryggerigrund d. 12. oktober kl. 18.00-00.00, og indtil da kan du få et overblik over de forskellige events på aftenen her:  

Kom med indenfor i Kulturgeneratoren et brag af en aften fyldt med alt fra god musik, modeshow, kunstudstillinger og forskellige forfriskninger. 

Glæd dig til aftenens to musikalske indslag: nemlig sidste års vinder af X Faktor, Place on Earth, og Zookeepers.Gå heller ikke glip af, når mikrobryggeriet Crafted By holder et arrangement i bryggeriåndens tegn, hvor du også får mulighed for at gå hjem med en øl designet af dig selv.


Visit Carlsberg
inviterer indenfor i de historiske kælderrum, der normalt er lukkede for offentligheden, og så er der hygge med god musik, god mad og flot lys hele aftenen.

Campus Carlsberg inviterer dig indenfor til en aften med musik, kunstrundvisninger og modeshows. Der er desuden kreative workshops for både børn og voksne og mulighed for at købe diverse mad og drikke.

Campus Carlsberg har åbent fra kl. 18-22.

Events -

Året rundt udfolder bylivet sig rundt omkring i de mange bygninger og på de mange smukke pladser i Carlsberg Byen. Der er altid spændende aktiviteter og events på vej for hele familien, så hold jer opdateret her. Events

Se alle butikkerne i Carlsberg Byen -

Tjek oversigten over kvarterets butikker og oplevelser lige her og lad dig inspirere til, hvor turen skal gå hen næste gang.  Se butikkerne her