Tak for en fantastisk kulturnat

16. oktober 2018
Fantastiske koncerter, modeshow, kunstudstillinger og meget mere. Vi takker alle jer, der kom og gjorde Kulturnatten i Carlsberg Byen helt magisk!

Kulturgeneratoren blev til Kulturnatten 2018 i fredags omdannet til et varmt og fantastisk sted, hvor alverdens kreative sjæle, besøgende og beboere i Københavns nye bykvarter kiggede forbi.

I løbet af aftenen var der koncerter med både X Faktor-vinderne Place on Earth, Zookeepers og The Sentimentals. Sidstnævnte med en af af Carlsberg Byens egne beboere på scenen.

Textilskolens afholdte desuden modeshow, og der var flotte kunstudstillinger fra Carlsberg Byens Galleri & Kunstsalon.

Vi ses igen næste år!

 

Mærk stemningen og se med på billederne og videoen herunder. 

Kultur og byliv - Året rundt udfolder bylivet sig rundt omkring i de mange bygninger og på de mange smukke pladser i Carlsberg Byen. Der er altid spændende aktiviteter og events på vej for hele familien, så hold jer opdateret via vores eventkalender.

SE EVENTKALENDEREN

Lev livet i byen - København er populær hos flere og flere danskere, der ønsker at bo side om side med det pulserende byliv. Men hvordan indretter vi os, når flere kommer til? Bliv klog på projektboliger, få tips om nybyggeri og læs fortællinger fra mennesker, der elsker alle byens facetter. 

Læs mere
Krøyer Hus i Carlsberg Byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.