Tak for en fantastisk kulturnat

16. oktober 2018
Fantastiske koncerter, modeshow, kunstudstillinger og meget mere. Vi takker alle jer, der kom og gjorde Kulturnatten i Carlsberg Byen helt magisk!

Kulturgeneratoren blev til Kulturnatten 2018 i fredags omdannet til et varmt og fantastisk sted, hvor alverdens kreative sjæle, besøgende og beboere i Københavns nye bykvarter kiggede forbi.

I løbet af aftenen var der koncerter med både X Faktor-vinderne Place on Earth, Zookeepers og The Sentimentals. Sidstnævnte med en af af Carlsberg Byens egne beboere på scenen.

Textilskolens afholdte desuden modeshow, og der var flotte kunstudstillinger fra Carlsberg Byens Galleri & Kunstsalon.

Vi ses igen næste år!

 

Mærk stemningen og se med på billederne og videoen herunder. 

Events -

Året rundt udfolder bylivet sig rundt omkring i de mange bygninger og på de mange smukke pladser i Carlsberg Byen. Der er altid spændende aktiviteter og events på vej for hele familien, så hold jer opdateret her. Events

Byrum i Carlsberg Byen -

Der bliver i alt anlagt 25 byrum og haver i Carlsberg Byen, og mange af dem står allerede klar nu. Nogle er store, åbne pladser med liv og udendørsservering fra de nærliggende caféer, som man kender det fra indre København. Andre byrum er gemt mere af vejen - til dem, der har brug for en stille stund. Se de 25 byrum
Krøyer Hus i Carlsberg Byen