Stor IT-virksomhed flytter til nyt kontordomicil i Carlsberg Byen

9. oktober 2018
Carlsberg Byen kan nu føje endnu et prominent navn til listen over virksomheder, der har valgt det nye bykvarter som kommende lokation, når Visma flytter ind i nyt kontordomicil i 2021.
IT-virksomheden Visma vil samle alle deres Københavnske aktiviteter under ét tag i det kommende kontordomicil: Emil Christian Hansen Hus i Carlsberg Byen. Den store erhvervsejendom består af 20.000 m² med plads til over 1100 medarbejdere og er tegnet af Danielsen Architecture. Her vil mindst 750 medarbejdere have deres daglige gang, når Visma flytter ind i 2021.

Fokus på vækst og innovation


Med flytningen til Carlsberg Byen ønsker Visma at samle viden og services på tværs af organisationen. Drømmen er at skabe et center for viden og innovation drevet af virksomhedens værdier inden for diversitet, åbenhed og teknologi.

”Carlsberg Byen afspejler den mangfoldighed og urbane, kreative kultur som Visma Huset vil rumme. I det hele taget har Carlsberg Byen og Visma mange fællestræk, når det kommer til visionær udvikling med stor respekt for oprindelse. Den energi, der vil opstå ved at samle koncernen, vil have en mærkbar, positiv effekt på vores kultur, kunder og omgivelser,” udtaler Carsten Boje Møller, divisionsdirektør i Visma.
Carlsberg Byen afspejler den mangfoldighed og urbane, kreative kultur som Visma Huset vil rumme. I det hele taget har Carlsberg Byen og Visma mange fællestræk, når det kommer til visionær udvikling med stor respekt for oprindelse
Carsten Boje Møller, divisionsdirektør i Visma
Carlsberg Byen ser frem til at byde velkommen til Visma

”Visma er med sin innovative profil en god repræsentant for den udvikling, vi ser i Carlsberg Byen, og de vil supplere de eksisterende virksomheder i området rigtigt godt," siger Jens Nyhus, adm. direktør for Carlsberg Byen.

I forvejen er bl.a. tegnestuen Arkitema, bryggeriet Mikkeller samt en række IT- og kommunikationsbureauer flyttet til bykvarteret. Snart flytter det anerkendte konsulenthus Accenture ind i Harild Hus og ved årsskiftet åbner Hotel Ottilia på Bryggernes Plads. I oktober 2018 åbner Spaces deres nye co-working univers i Købke Hus.

En attraktiv beliggenhed i det nye bykvarter

E.C. Hansen Hus ligger centralt i Carlsberg Byen på hjørnet af Ny Carlsberg Vej og Vesterfælledvej, lige ud til den kommende plads, Gærtorvet. Domicilet rummer udover 16.000 m² kontor også en restaurant ud mod pladsen, en stor parkerings- og cykelkælder og en fantastisk tagterrasse med udsigt over byens tage.

Det første spadestik til Vismas nye domicil i Carlsberg Byen tages til november i år. En begivenhed, der bliver værd at fejre: ”Ambitionerne for vores nye hjem er høje. Vi er helt sikre på, at domicilet vil bidrage til, at vi fortsat er en af de mest attraktive arbejdspladser i landet,” udtaler Carsten Boje Møller.

Visma er med sin innovative profil en god repræsentant for den udvikling, vi ser i Carlsberg Byen, og de vil supplere de eksisterende virksomheder i området rigtig godt.
Jens Nyhus, Adm. direktør i Carlsberg Byen P/S

Carlsberg Byen Erhvervsnyt -

Nye virksomheder, butikker og restauranter kommer hele tiden til, og her kan du holde dig opdateret på, hvad der sker på erhvervsscenen i Carlsberg Byen. Læs de seneste nyheder og erhvervshistorier, og tilmeld dig Carlsberg Byens Erhvervsnyt.

Se ledige lejemål -

Der er mange forskellige erhvervsejendomme i Carlsberg Byen og noget for enhver virksomheds smag. Her kan du se de forskellige erhvervsprojekter i bykvarteret og hvad de kan tilbyde din virksomhed. Se ledige lejemål her
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.