Kontor, spisested og butik? Få årets højdepunkter her

24. december 2018
En række spændende virksomheder og koncepter rykkede i 2018 ind i nye rammer på den gamle bryggerigrund. Her er et tilbageblik på et begivenhedsrigt år, hvor erhvervsudlejningen for alvor tog fart i Carlsberg Byen.
Marketingbureau, arkitektfirma, designforretning, et brandhouse, flere IT-konsulenthuse og start-ups, en redesignet Netto og ikke mindst et co-working space med plads til 450 mennesker.

Listen over nye, spændende virksomheder i Carlsberg Byen er lang, for 2018 har været et år med fart på erhvervsudlejningen. Samtidig var 2018 også året, hvor 1000 elever tog den nye Europaskole i brug, hvilket blev fejret med taler, sang og fornemt besøg af Prinsesse Marie.

2018 var også året, hvor 1000 elever tog den nye Europaskole i brug. Skolens elever og undervisere bringer liv til kvarterets gader og forretninger sammen med de mange mennesker, der arbejder i de nytilkomne virksomheder, og det liv, det bringer med sig, oplever man tydeligt, når man bevæger man sig rundt i kvarteret.

De nytilkomne virksomheder bringer liv til kvarterets gader og forretninger, og i kombination

Sammen med de mange beboere, der har fundet deres nye hjem i kvarteret (bolig nr. 600 er netop solgt), bidrager de mange arbejdspladser og mennesker til et summende liv i kvarterets gader. 
En række spændende virksomheder rykkede i 2018 ind i nye rammer på den gamle bryggerigrund, og sammen med de mange beboere, der har fundet deres nye hjem i kvarteret, bidrager de nye arbejdspladser og mennesker til et summende liv i kvarterets gader. Et stort velkommen til alle jer, der bor, arbejder og studerer i Carlsberg Byen. Vi glæder os til at finde nye naboer, spisesteder og butikker til jer i 2019.

Sammen med de mange beboere, der har fundet deres nye hjem i kvarteret (bolig nr. 600 er netop solgt), bidrager de mange arbejdspladser og mennesker til et summende liv i kvarterets gader. 
En række spændende virksomheder rykkede i 2018 ind i nye rammer på den gamle bryggerigrund, og sammen med de mange beboere, der har fundet deres nye hjem i kvarteret, bidrager de nye arbejdspladser og mennesker til et summende liv i kvarterets gader. Et stort velkommen til alle jer, der bor, arbejder og studerer i Carlsberg Byen. Vi glæder os til at finde nye naboer, spisesteder og butikker til jer i 2019.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.