Spaces byder velkommen indenfor i nyt co-working space

10. december 2018
Det globale kontorhotel, Spaces, åbnede forleden officielt dørene til deres første danske kontorfællesskab i Købke Hus, og de første kunder er allerede begyndt at benytte sig af de flotte delefaciliteter på Ny Carlsberg Vej.
Spaces er et nyt full-service kontorkoncept, der tilbyder et kreativt og fleksibelt co-working space til alle typer af virksomheder. Med over 150 åbne kontorhoteller over hele verden og flere på vej må Spaces siges at være en succes.

“Det har været fantastisk at etablere en Spaces i Carlsberg Byen. Vi oplever en kæmpe interesse fra alle mulige slags virksomheder – både små, mellemstore og større virksomheder. Det bliver et yderst attraktivt sted at arbejde og bo, og netop derfor har vi valgt at etablere en Spaces-afdeling her”, siger Country Manager hos Spaces, Patrick Ölveback. 

Prøv faciliteterne i Spaces for en enkelt dag kvit og frit lige her ved at trykke på "Try Spaces for free" nederst på siden.

Deleøkonomi og mangfoldighed

Kontorhoteller, kontorfællesskaber og co-working spaces er i eksplosiv vækst og indtager en stadigt større bid af kontormarkedet, fortæller Mattias Almstok, COO for Spaces i Sverige og Danmark til Newsec. Hans vurdering er, at trenden kun vil vokse i fremtiden både globalt og i Danmark. Det er en transformation fra et traditionelt til et meget mere fleksibelt kontorlandskab, hvor arbejdslysten er i fokus, og dynamikker kan opstå på tværs af fagligheder.

”Vi byder alle typer lejere velkommen, og derfor opstår der naturlige og inspirerende fællesskaber på tværs af brancher – alt fra jurister, spiludviklere og bloggere til high tech. Hos os bliver man kollegaer, fordi man arbejder og er sociale samme sted – ikke fordi man arbejder inden for samme fag” udtaler Mattias Almstok til Newsec og fortsætter:

”Vi så et super match mellem vores koncept og Carlsberg Byen, hvor de mangfoldige byrum giver plads til alle, og hvor der er liv 24/7 takket være en god blanding af boliger, erhverv og detail. Det er præcis dét, som vi gerne vil afspejle hos os – fleksible rammer med masser af muligheder og plads til alle hele døgnet.” 

Læs mere om Spaces og deres nye koncept her.

Hos os bliver man kollegaer, fordi man arbejder og er sociale samme sted – ikke fordi man arbejder inden for samme fag.
Mattias Almstok, COO for Spaces i Sverige og Danmark

hvad er spaces?

Spaces er et full-service kontorhotel, karakteriseret af kreativitet og fleksibilitet, hvor man som selvstændig eller virksomhed kan leje sig ind i et eller flere kontorer på dags-, måneds - eller årsbasis. I centret i Carlsberg Byen er hele stueetagen ét stort co-working-område, som medlemmer og lejere kan bruge frit. Ud over en fælles reception og café er der lagt op til, at man skal føle sig hjemme med topmoderne faciliteter, lækkert interiør, et serviceminded personale og en ægte barista. Og så kan man arbejde udenfor eller nyde frokosten på tagterrassen med fantastisk udsigt over hele København.

Adresse: Ny Carlsberg Vej 80, 1799 København V

WWW.SPACESWORKS.COM

Konceptet er lykkedes med at kombinere ”hygge” og arbejdsmiljø således, at man har lyst til at gå den ekstra karriere-kilometer hver dag.
Mattias Almstok, COO i Spaces Danmark og Sverige, mener, at glade mennesker er produktive mennesker.

Få et kontor som ingen andre -

Leder I efter nye kontorlokaler i midten af København? I Carlsberg Byen får I et levende byliv udenfor døren og en moderne arbejdsplads, som er nem og hurtig at komme til og fra.
Se ledige kontorlokaler

Carlsberg Byen fra 2013 til 2024 -

Flytter du ind i Carlsberg Byen og er nysgerrig på, hvilke projekter der udvikles ved siden af din ejendom? Eller er du bare interesseret i et overblik over, hvordan byen udvikles og hvilket år, hvad står færdigt? Se videoen af udviklingen her