Velkommen til Tramonto Rooftop: Carlsberg Byens nye restaurant

15. januar 2019
På toppen af Hotel Ottilia har en ny restaurant set dagens lys. Tramonto Rooftop er navnet på det nye koncept, hvor autentisk italiensk cuisine serveres sammen med en uovertruffen 360 graders udsigt over Carlsberg Byen og resten af København. Brug koden "Carlsberg Byen", når du booker bord på den nyåbnede restaurant og få 15 % rabat til og med d. 15. februar 2019.
Mandag den 14. januar åbnede den nye italienske restaurant – Tramonto Rooftop – på toppen af det nye Hotel Ottilia i Carlsberg Byen.

Indretningen i den italienske rooftop restaurant er i en klasse for sig selv. Ligesom på Hotel Ottilia er stilen gennemført sofistikeret og industriel med masser af murede vægge, intim belysning og moderne design, der matcher ejendommens store kulturhistorie og ikoniske facade med 64 guldskiver på fronten.

I restauranten kan gæsterne nyde autentiske italienske retter fra det åbne køkken, der blandt andet har hjemmelavet brød, pasta og mozzarella på menuen. Den store tagterrasse rummer 150 siddepladser, og her vil der blive eksperimenteret med at dyrke krydderurter og egen humle for at lave mel til pizza og pasta. Ude såvel som inde kan gæsterne nyde den overdådige udsigt, lækker italiensk cuisine og cocktails i baren. Hen mod aftenen udvikler tagterrassen sig til bar- og loungeområde, og udsigten over Københavns funklende lys bliver bestemt ikke dårligere med en god cocktail i hånden. 

15 % rabat

Som et særligt tilbud til Carlsberg Byens læsere kan du få 15 % rabat hos Tramonto Rooftop, når du booker bord. Husk blot at skrive "Carlsberg Byen" i kommentarfeltet, når du bestiller. Tilbuddet gælder til og med den 15. februar 2019.

Book bord her -

Nyd din aften i smukke omgivelser på restaurant Tramonto Rooftop på toppen af Hotel Ottilia. Brug koden "Carlsberg Byen", når du bestiller  og få 15 % rabat. Se menuen og læs mere her. Bestil bord
“Vi glæder os til at give Carlsberg Byens beboere, besøgende og naboer et spændende sted at besøge. På Tramonto fokuserer vi på høj kvalitet i vores hjemmelavede italienske retter, der alle er tilføjet et nordisk tvist. Vi satser også på kvalitetsvine, der sammen med maden kan nydes i det utrolige lokale med 360 graders udsigt over Carlsberg Byen og alle Københavns smukke tårne. Vi tilbyder alt lige fra en fredags-cocktail eller øl i baren til den helt store middag i de smukke lokaler - og når vejret tillader det, på den helt unikke tagterrasse, der omkranser restauranten. Alle vores retter kan desuden bestilles som take away, hvis man hellere vil nyde maden derhjemme”, fortæller Jonna Kadriev, der er indehaver af restauranten sammen med sin mand Jerry.
"Vi glæder os til at give Carlsberg Byens beboere, besøgende og naboer et spændende sted at besøge.
Jonna Kadriev, medejer af Tramonto Rooftop