ACCENTURE: ØGET ENGAGEMENT, KREATIVITET OG PRODUKTIVITET

6. marts 2019
Til juni flytter den globale teknologi- og rådgivningsvirksomhed, Accenture, ind i Harild Hus midt i Carlsberg Byen med ca. 670 ansatte. Det gør de bl.a. for at styrke employer-brandet og tiltrække talent. Vi mødte HR-chef Marianne Fischer-Rasmussen til en snak om betydningen af gode rammer for virksomheder i dag, og hvordan Carlsberg Byen støtter op om dette ønske.
Hvad ligger til grund for jeres flytning til Carlsberg Byen?

Det er åbenlyst, at vi synes, der er en særlig stemning over området med al sin historie og særlige blanding af nyt og gammelt. Det synes vi er en spændende dimension for en rådgivnings- og teknologivirksomhed som os, der hele tiden beskæftiger sig med den nyeste teknologi og de nyeste måder at drive og udvikle vores kunders forretninger på. 

Vi forventer generelt, at vores nye lokalitet kan bidrage til at styrke vores employer brand – både over for eksisterende og potentielle medarbejdere. Det er ingen hemmelighed, at der er hård kamp for at tiltrække talent blandt virksomhederne i vores branche, og vi tror selvfølgelig på, at nye, lækre og velfungerende kontorer med en god beliggenhed kan bidrage til at gøre Accenture endnu mere attraktiv som arbejdsplads.

Når valget er faldet specifikt på Carlsberg Byen, er det selvfølgelig en afvejning af mange faktorer. Det er jo ligesom når man køber hus eller lejlighed: Beliggenhed, faciliteter og pris. Carlsberg Byens beliggenhed er god for os, fordi vi har mange medarbejdere, der kommer fra ikke bare hele Københavnsområdet men også ofte flyver ind og derfor har brug for at være i fornuftig afstand til lufthavnen. I en helt ny bygning får vi endvidere mulighed for at sætte vores eget præg på lokalerne - både i forhold til indretning og design. 

Hvad er jeres forventninger til at arbejde i Carlsberg Byen?

Vi forventer selvfølgelig, at de helt nye og appetitlige rammer vil bidrage til at styrke arbejdsglæden hos vores medarbejdere – med alt hvad det medfører af øget engagement, kreativitet og produktivitet.

Derudover forventer vi selvfølgelig, at både ejendom og fællesskabet blandt de nytilflyttede virksomheder og beboere i Carlsberg Byen vil blive inspirerende, kreativt og dynamisk. Og selvfølgelig at alting fungerer perfekt, netop fordi det er nyt.

I en helt ny bygning får vi jo endvidere mulighed for at sætte vores eget præg på lokalerne - både i forhold til indretning og design. 
Marianne Fischer-Rasmussen, HR-chef hos Accenture
Hvordan passer Accenture ind i Carlsberg Byen?

Vi er en vidensvirksomhed med en meget bred medarbejdersammensætning – både hvad angår alder, køn, nationalitet og faglig baggrund. Dét, sammen med at vi beskæftiger os med de nyeste digitale teknologier og er en virksomhed, hvor innovation bare er en del af vores DNA, er jeg sikker på, vil gøre os til en god nabo i et kreativt og dynamisk miljø i Carlsberg Byen.

Hvordan forventer I, at området vil udvikle sig, og hvordan vil Accenture bidrage til det?

Vi håber, at Carlsberg Byen vil udvikle sig til at blive en harmonisk og levende cocktail af nyt og gammelt - og af ”privat” og erhverv. Det er vigtigt, at området rummer mulighed for at udvikle sig til et forskelligartet og blomstrende miljø til gavn for både faste beboere og de, der kommer i området for at arbejde. 

Vi vil generelt forsøge – og aktivt opfordre vores medarbejdere til – at bruge områdets tilbud og faciliteter og på den måde bidrage til at skabe liv og fællesskab. 

Om Accenture -

Accenture er en global teknologi- og rådgivningsvirksomhed med fokus på digital transition af både virksomheder, organisationer, det offentlige og samfundet som sådan. På verdensplan er de cirka 470.000 ansatte, heraf cirka 670 i Danmark. Accenture leverer en lang række forskellige ydelser inden for strategi, rådgivning, digital, teknologi og drift. Besøg hjemmesiden

Kontorer med en beliggenhed, der kan lidt ekstra

Kvarteret er stort - faktisk fire gange så stort som Tivoli - og rummer både nybyggede og historiske ejendomme. Her er lokaler, der passer til de fleste virksomheder, som er på udkig efter nye rammer, der kan lidt ekstra. Se udvalget af små og store lejemål her. Vis mig mere