Kom til Åben by i Carlsberg Byen

11. april 2019
PREMIERE: Kom forbi Københavns nye bykvarter 2. påskedag, når vi inviterer til Åben By i Carlsberg Byen, hvor vi lancerer hele to projekter og mere end 80 nye boliger i Administrationsbygningen og Brygmester Hus.

Læs mere om Åben By og de to nye ejendomme lige her.

Foråret spirer i Carlsberg Byen, og mandag d. 22. april kl. 13-15, er du inviteret til premiere på hele to nye ejendomme og mere end 80 nye boliger. Vi åbner dørene til vores showroom på Pasterusvej 7, 1799 Kbh V, hvor I kan møde vores boligrådgivere og høre meget mere om de nye boliger, bykvarteret, byens grønne åndehuller, daginstiutioner og meget mere. I har også mulighed for klikke jer rundt i vores interaktive kort og danne jer et overblik over de mange nye og gamle bygninger i Carlsberg Byen. Mens I nyder en kop kaffe i vores café, kan I desuden se nærmere på materialer og udsnit af færdige køkkener og badeværelser fra boligerne.

På dagen lancerer vi boliger i alle størrelser, så der er garanteret noget, der passer til jer:

Den bevaringsværdige Administrationsbygningen bliver nu forvandlet til 32 nye 1-2 værelses studios fra 39-58 m², der er klar til indflytning fra primo 2020, og med priser fra 2.145.000 kr. Boligerne har en eller to altaner - eller adgang til den store, fælles tagterrasse.

I Brygmester Hus kommer 54 boliger i alt fra 46-131 m² med 2-6 værelser. Boligerne i ejendommen, der er klar til indflytning fra ultimo 2021, er omkranset af fredede bygninger og med masser af plads til det gode familieliv i grønne og livlige omgivelser.

Læs meget mere om boligerne i Administrationsbygningen og Brygmester Hus herunder, hent salgsbrochurer, og se plantegninger på alle boligerne. 

Administrationsbygningen - Den bevaringsværdige Administrationsbygningen bliver nu forvandlet til nye 1-2 værelses lejligheder, hvor kvadratmeterne er optimalt udnyttede, indre København kun er en cykeltur på 10 minutter væk, og hvor der er masser af liv og grønne områder.

Se de 1-2 værelses boliger her

Brygmester Hus - For børnefamilier bliver det ikke bedre: Her får I veludnyttede kvadratmeter, et grønt gårdrum, og så ligger Brygmester Hus i et fredeligt, men ikke kedeligt område, med kort vej til både legeplads og J.C. Jacobsens Have, mens også de voksne kan nyde københavnerlivet mellem de fredede bygninger.

Se de 54 nye boliger i alle størrelser her
udsigt over carlsberg byen

Hvornår står hvad færdigt, og hvordan skal det bruges? - I vores interaktive kort over Carlsberg Byen kan du klikke dig rundt og læse om hvert enkelt ejendom, byrum og erhvervslokale - både dem der står færdige, og dem der er på vej. 

Klik dig rundt i kortet her

Køberkartotek: På udkig efter nyt hjem? Måske drømmer du om et stort køkkenalrum, hvor I kan være sammen om madlavningen? Måske er det egen have, terrasse eller et rækkehus, der lokker? Det hele kan fås her, og som et ekstra plus venter den unikke kombination af historie, arkitektur og byens pulserende liv lige udenfor jeres nye hoveddør.

Skriv dig op i vores køberkartotek
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.