Kom til Åben by i Carlsberg Byen

11. april 2019
PREMIERE: Kom forbi Københavns nye bykvarter 2. påskedag, når vi inviterer til Åben By i Carlsberg Byen, hvor vi lancerer hele to projekter og mere end 80 nye boliger i Administrationsbygningen og Brygmester Hus. Læs mere om Åben By og de to nye ejendomme lige her.

Foråret spirer i Carlsberg Byen, og mandag d. 22. april kl. 13-15, er du inviteret til premiere på hele to nye ejendomme og mere end 80 nye boliger. Vi åbner dørene til vores showroom på Pasterusvej 7, 1799 Kbh V, hvor I kan møde vores boligrådgivere og høre meget mere om de nye boliger, bykvarteret, byens grønne åndehuller, daginstiutioner og meget mere. I har også mulighed for klikke jer rundt i vores interaktive kort og danne jer et overblik over de mange nye og gamle bygninger i Carlsberg Byen. Mens I nyder en kop kaffe i vores café, kan I desuden se nærmere på materialer og udsnit af færdige køkkener og badeværelser fra boligerne.

På dagen lancerer vi boliger i alle størrelser, så der er garanteret noget, der passer til jer:

Den bevaringsværdige Administrationsbygningen bliver nu forvandlet til 32 nye 1-2 værelses studios fra 39-58 m², der er klar til indflytning fra primo 2020, og med priser fra 2.145.000 kr. Boligerne har en eller to altaner - eller adgang til den store, fælles tagterrasse.

I Brygmester Hus kommer 54 boliger i alt fra 46-131 m² med 2-6 værelser. Boligerne i ejendommen, der er klar til indflytning fra ultimo 2021, er omkranset af fredede bygninger og med masser af plads til det gode familieliv i grønne og livlige omgivelser.

Læs meget mere om boligerne i Administrationsbygningen og Brygmester Hus herunder, hent salgsbrochurer, og se plantegninger på alle boligerne. 

Køberkartotek: På udkig efter nyt hjem?

Måske drømmer du om et stort køkken-alrum, hvor I kan være sammen om madlavningen? Måske er det egen altan eller terrasse, der lokker? Det hele kan fås her, og som et ekstra plus venter den unikke kombination af historie, arkitektur og byens pulserende liv lige udenfor jeres nye hoveddør. Få info om nye boliger før alle andre

Byrum i Carlsberg Byen -

Der bliver i alt anlagt 25 byrum og haver i Carlsberg Byen, og mange af dem står allerede klar nu. Nogle er store, åbne pladser med liv og udendørsservering fra de nærliggende caféer, som man kender det fra indre København. Andre byrum er gemt mere af vejen - til dem, der har brug for en stille stund. Se de 25 byrum
udsigt over carlsberg byen

Gå på opdagelse i Carlsberg Byen - 

I vores interaktive kort over Carlsberg Byen kan du klikke dig rundt og få overblik over, hvor du finder butikker, spisesteder, byrum og legepladser og meget mere. Klik dig rundt i kortet her

Køberkartotek: På udkig efter nyt hjem?

Måske drømmer du om et stort køkken-alrum, hvor I kan være sammen om madlavningen? Måske er det egen altan eller terrasse, der lokker? Det hele kan fås her, og som et ekstra plus venter den unikke kombination af historie, arkitektur og byens pulserende liv lige udenfor jeres nye hoveddør. Få info om nye boliger før alle andre