butiksnyt: 7-eleven er åbnet på tapperitorvet

29. maj 2019
Endnu et velkendt butiksskilt er blevet monteret blandt de mange forretninger ved Carlsberg Station. I dag kan vi byde velkommen til 7-Eleven, der er klar til at servicere de mange og travle kunder i området.

På det travle torv ved Carlsberg Station, Tapperitorvet, kan man i dag glæde sig over åbningen af endnu en forretning. Det velkendte koncept, 7-Eleven, har nemlig slået dørene op for en flot indrettet butik med et sortiment, der passer perfekt til det travle pendlerliv på pladsen. Her er alt lige fra mælk og havregryn til øl, juicer, pølsehorn og slik til den søde tand - og så er her åbent hele døgnet rundt.

Find den nye 7-Eleven på Tapperitorvet 20 mellem Lagkagehuset og blomsterhandleren Blomsten.

Hvad: Døgnåben 7-Eleven
Hvor: Tapperitorvet 20, 1799 København V.