Populær Kaffebar åbner i Carlsberg Byen

14. maj 2019
Den 15. maj åbner en pop up-version af den populære Darcy's Kaffe fra Nørrebro på hjørnet af Ny Carlsberg Vej og Vesterfælledvej. Fra den lyse butik vil kaffeglade københavnere nyde godt af den gode kaffe, mens de fordyber sig i god læsning undervejs. Konceptet er nemlig en kombination af litteratur og kaffe - en litteraturcafé.

Nu åbner Darcy's Kaffe en pop-up i stueetagen af Krøyer Hus på hjørnet af Ny Carlsberg Vej og Vesterfælledvej, og du kan glæde dig til kvalitetskaffe og byens måske bedste croissanter fra Bageriet Brød. 

I de store vinduespartier kan gæsterne sidde ved højborde og nyde deres kaffe i solens stråler, mens de fordyber sig i god litteratur og gode snakke. Manden bag caféen, Darcy Miller, håber, at den nyåbnede café i Carlsberg Byen får en lige så varm velkomst, som da han slog dørene op til sin hyggelige kældercafé i Blågårdsgade 49. 

Darcy’s første kaffebar på Blågårdsgade er ung, men hurtigt blevet en lokal darling. Det skyldes de kvalitetsrige og lækre ting på menuen til fair priser og den særlige stemning, kaffebaren rummer, og i en anmeldelse fra tidligere i år siger Politiken:

"[…] når der en dag skal uddeles priser for mesterligt kaffebarværtsskab, står Darcy Miller højt på min liste. Ikke bare er han opmærksom og interesseret. Han har også styr på at drive en no nonsense-kaffebar, der mest føles som en - okay, rimelig smart - varmestue."

Der er officiel åbning af Darcy's Kaffe i Carlsberg Byen mandag d. 20. maj, men allerede fra denne uge er du inviteret forbi til en pre-opening.

Kom forbi og få din kaffe fra kl. 8 og hold øje med Darcy's Facebook-side for mere information.

Hvad: Darcy's Kaffe - en pop up-shop

Hvor: Hjørnet af Ny Carlsberg Vej og Vesterfælledvej

Nyheder -

Bykvarteret er i rivende udvikling, og de gode historier står i kø for at blive fortalt. Her finder du de seneste nyheder fra kvarteret, hvor der hver dag sker nye, spændende ting. Giv mig de seneste nyheder

Se alle butikkerne i Carlsberg Byen -

Tjek oversigten over kvarterets butikker og oplevelser lige her og lad dig inspirere til, hvor turen skal gå hen næste gang.  Se butikkerne her