Anmelderne elsker ...

17. juni 2019
Både publikum og anmeldere er glade for de mange caféer, restauranter og hoteller, der skyder op i rundt omkring på den gamle bryggerigrund, og vi har samlet et udpluk af dem alle til dig lige her.

I Carlsberg Byen bygger vi indtil 2024, men allerede nu er hundredvis af beboere flyttet ind, byrum står færdige og caféer og restauranter er allerede åbnet.

Både anmeldere, besøgende og beboere har været forbi bl.a. Hotel Ottilia og Darcy's Kaffe, og vi har samlet et nogle af de mange anmeldelser og tips lige her, så ved du ved, hvad du skal besøge næste gang, du er i Carlsberg Byen.

Gasoline Grill -

Den populære burgerbar, der netop er kåret til Byens Bedste burger 2019, er åbnet på Bryggernes Plads i Carlsberg Byen - og publikumsbegrejstringen har mildest talt været kæmpe stor. Migogkbh tipper til byens bedste burger her

Darcy's Kaffe -

Allerede da Politiken første gang mødte Darcy på hans kaffebar på Nørrebro, var anmelderens begejstring ikke til at skjule: "Når der en dag skal uddeles priser for mesterligt kaffebarsværtsskab, står Darcy Miller højt på min liste." Nu tipper Ibyen til den nye kaffebar i Carlsberg Byen. Læs med her

Hotel Ottilia - 

De fleste, der kommer forbi Hotel Ottilia er svært begejstrede for det smukke hotel, og The Guardian var altså ingen undtagelse: "A new hotel, once part of the famous brewery, is the latest addition to a neighbourhood with an industrial-chic feel and a sustainable ethos." Få hele The Guardians anmeldelse her

Burger Shack -

I Aalborg og Århus har Burger Shack flere gange vundet prisen for byens bedste burger - og nu har de endelig åbnet deres første burgerjoint i København, nærmere bestemt Carlsberg Byen. Den evige flok burgersultne mennesker uden for deres dør taler for sig selv. Læs mere om byens nye burgere hos MigogKbh her

Tramonto Rooftop -

Ovenpå Hotel Ottilia ligger en skjult perle: Hotellets tagterrasse er nemlig forvandlet til en af byens smukkeste restauranter: Tramonto Rooftop. Maden er lækker og omgivelserne er bestemt et besøg værd. Politiken anmelder her

Se alle butikkerne i Carlsberg Byen -

Tjek oversigten over kvarterets butikker og oplevelser lige her og lad dig inspirere til, hvor turen skal gå hen næste gang.  Se butikkerne her
lagkagehuset på tapperitorvet i carlsberg byen