Burger Shack åbner i Carlsberg Byen

6. juni 2019
Nu gør den populære burgerkæde deres indtog i København - mere præcist i Carlsberg Byen. Fra fredag 7. juni til og med søndag 9. juni fejres åbningen på Tapperitorvet med burgermenuer til en flad 50'er mellem kl. 11.30 - 21.00.
Med 12 restauranter i Jylland og på Fyn har Burger Shack allerede bevist, at de har helt styr på at skrue en velsmagende burger sammen. Og nu kan københavnerne godt begynde at samle appetit, for i denne weekend åbner Københavns første Burger Shack på en travl adresse i Carlsberg Byen.

Her kan de sultne gæster nyde deres velsmagende burgermenuer sammen med kigget til livet på Tapperitorvet, de mange studerende på Københavns Professionshøjskole og s-togene ved Carlsberg Station.
 
Der er allerede planer om flere lokationer, bekræfter direktør i Burger Shack Danmark over for onlinemediet MigogKbh.dk: “Vi har kigget på rigtig mange lokaler i hele København – alt fra kæmpe lokaler på Strøget til hippe lokaler i Nordvest. Da vi fandt denne lokation, en tidligere pølsebod i Carlsberg Byen, faldt vi pladask for den.

Her kan vi fokusere på det vigtigste, nemlig burgerne, og vi kan skabe en lille hyggelig restaurant som minder om den første Burger Shack i Aarhus. Det passer perfekt til vores første restaurant i København,” siger Christoffer No, Direktør i Burger Shack Danmark, som dog hurtigt fortæller, at der kommer flere restauranter i København i år.

Hvad: Burger Shack
Hvor: Tapperitorvet 1, 1799 København V.
Hvornår: Åbningsfejring den 7. juni - 9. juni med burgermenuer til en 50'er.

Se alle butikkerne i Carlsberg Byen -

Tjek oversigten over kvarterets butikker og oplevelser lige her og lad dig inspirere til, hvor turen skal gå hen næste gang.  Se butikkerne her

Dit, mit og vores bykvarter -

Carlsberg Byen er et levende kvarter, hvor man bor, arbejder, hænger ud, cykler igennem, klarer sine indkøb, tager en kaffe, uddanner sig og løber en tur. Her ligger butikker op ad kontorer, og boliger op ad uddannelses- og daginstitutioner. Gå på opdagelse i det nye københavnerkvarter, som allerede er godt besøgt og befolket. Kom tæt på kvarteret
lagkagehuset på tapperitorvet i carlsberg byen