Et glas rosé med udsigt til Søndermarken, tak

3. juni 2019
Vindispenserne er fyldt op med nøje udvalgte vine, der bare venter på at blive smagt, lækre designmøbler er sat ud på den lille plads overfor Søndermarken, og nu tager Enoma imod gæster i solskinnet hver onsdag til søndag fra kl. 15.
Enoma, der er importør af italienske Enomatics vindispensere, etablerede lige før jul et nyt showroom i Carlsberg Byen overfor Søndermarken. 
”Med den placering er det oplagt at åbne dørene og tilbyde forbipasserende at prøve vindispenserne og nyde et glas vin i solen udenfor”, siger Ulrik Bjørn, der etablerede Enoma for kun et halvt år siden.

Gæster hos Enoma får et winecard, så gæsterne kan betjene sig selv fra dispenserne. Afhængig af humør kan man tappe små smagsprøver eller hele glas, og til sidst afregner man efter forbrug. 

Hos Enoma kan gæsterne smage et stort udvalg af gode vine i spændet 10 - 32 kr. I dispenserne er lige nu blandt andet fantastiske Etna-vine af egen import, rosé og rosatto, hvide Sancerre, Meursault, Verdicchio og Premier Cru Classé Bordeaux , Pinot Noir fra Oregon og Bourgogne, Nebbiolo fra Piemonte og Mexico og meget andet guf. Vinene erstattes jævnligt med nyheder. I champagnedispenseren er perlende Cava, Prosecco mm.

Enoma deler showroom med Encoded Design Studio og deres flotte interiør. Lokalerne er lyse og lækre med store vinduer ud til en lille vestvendt plads lige overfor Søndermarken, hvor Pile Allé møder Valby Langgade. 

Hvad: Enoma

Hvor: Ny Carlsberg Vej 150, 1799 Kbh V

Hvornår: Åbent onsdag - lørdag kl. 15 - 21 og søndag kl. 15 - 18. 

Der vil løbende være arrangementer hos Enoma, som du kan holde øje med på vores hjemmeside eller på Enomas facebookside.