ENCODED: LOKALT INTERIØRBRAND MED KVALITET I FOKUS 

9. juli 2019
På toppen af Valby bakke, lige overfor Søndermarken og ved indgangen til Carlsberg Byen, finder man den æstetiske og flotte interiørforretning, ENCODED, der med sine store gulv-til-loft-vinduer indbyder til at stoppe op. Butikken, der før havde adresse på Værnedamsvej, bor i de splinternye lokaler på Ny Carlsberg Vej 150, og nu er de lokale blevet faste kunder i forretningen. 
Designerne bag det luksuriøse interiørbrand, Trine Bøttger og Lone Husted, fik i 2016 brug for en ny butik med mulighed for et showroom med plads til større udstillinger og nogle rammer der passede perfekt til deres design. Det match fandt de i Jacobsen Hus i Carlsberg Byen, fortæller Trine Bøttger. 
 
”Jeg er glad for de smukke rammer, som Carlsberg Byen tilbyder. Her kan jeg skabe miljøer med mine designs, som virkelig bliver vakt til live. Mine kunder, både nationale og internationale, kender Carlsberg Byen og er imponerede over, at vi nu befinder os i en by, der rygtes som et spændende og smukt udviklingsprojekt. Og så favner byen både nye, lokale beboere og arbejdende, som kommer fra hele Sjælland. Jeg oplever også, at turisterne kommer forbi for at se kvarteret, og de lokale fra de omkringliggende nabolag kommer enten forbi os på deres gåture eller lægger vejen forbi for at besøge os her i ENCODED. På den måde ligger vi jo ret godt.” 
 
Den populære designer skaber både interiør, tasker og forhandler lækre læderforklæder fra hollandske Witloft til enhver madglad hjemmekok, hvor kvalitet og design er til at se og føle, forklarer hun.
 
”Jeg bruger gamle bilseler til at forstærke f.eks. en flettet læderstol. Det betyder, at den holder formen, når man begynder at bruge den. Jeg kan mærke, at kvalitet spiller en stor rolle for de kunder, som kommer i butikken, og at de er glade for, at vi sætter fokus på design og funktion her hos os. Det er ofte, at der kommer folk ind, som enten lige er flyttet ind her i Carlsberg Byen eller er på vej til det. Mange leder efter nye møbler til deres hjem, og det virker som om, at flere rent indretningsmæssigt starter forfra i deres nye rammer her i kvarteret. Og her vil de altså gerne handle lokalt og se en særlig kvalitet. Det er vi meget glade for at kunne hjælpe med."

Dem ser vi også en fremtid i i forhold til kontraktmarked, fx.hoteller og restauranter, ligesom forklæderne og vores møbler ligeledes henvender sig til det marked ud over til det private marked.

ENCODED har slået dørene op ind til naboen, Enoma, som sælger italienske vindispensere. De to er glade for samarbejdet og laver arrangementer i fællesskab, som bl.a. tæller vin og intime livekoncerter, fredagsbar og film på storskærm.
 
”Beboerne her i kvarteret er gode til at deltage i de aktiviteter, vi laver. Rigtig mange vil gerne se endnu flere lokale aktiviteter og butikker i deres nye nabolag og er derfor altid med, når vi tager initiativ til nye arrangementer."

ENCODEDs luksuriøse sortiment henvender sig både til private kunder, fx de mange nye beboere i kvarteret, og også til erhverv, bl.a. restauranter og hoteller, som også er voksende marked i Carlsberg Byen. 

De mange populære events bliver slået op på ENCODED og Enomas Facebook-side, så alle nysgerrige kan følge med i, hvornår det næste arrangement sker.