Overvældende interesse for Carlsberg Byens største restaurant

15. juli 2019
Da den italienske køkkenchef Giacomo for 3 år siden skiftede hjembyen Rom ud med København, var det for at følge sin kæreste, som havde fået job på en restaurant i Danmark samt for at lære mere om det nordiske køkken. I dag står Giacomo i spidsen for køkkenet på Tramonto, hvor han med sine italienske rødder glæder sig over at udbrede kendskabet til det italienske køkken til danskerne.
Siden Tramonto åbnede januar 2019 har der været stor interesse for den stilrene restaurant med den store tagterrasse på toppen af Brøchners Hotel Ottilia i Carlsberg Byen. Der er plads til 150 gæster indenfor og et tilsvarende antal på den store, solrige tagterrasse, hvor afslappende loungemøbler er med til at skabe den rigtige vibe for de mange gæster. Og vurderet på travlheden lader det til, at Tramonto har ramt det rette miks, fortæller Tramontos eventkoordinator Ulla.
 
”Vi har oplevet en både overraskende og overvældende stor interesse for restauranten i de første seks måneder. En stor del af gæsterne kommer naturligvis fra hotellet, men rent faktisk er der en lige så stor andel fra lokalområdet og resten af København. Det har overrasket og glædet os meget, hvor stor tiltrækningskraft, vi har haft på de lokale.”
 
Også flere firmaer har booket restauranten til firmaarrangementer, julefrokoster eller andre events inden for musik, mode mm. og med flere og flere virksomheder i og omkring Carlsberg Byen bliver der ikke mindre travlt omkring Tramonto, der allerede har bookinger langt ind i 2021. 
 
”Selvom vi har travlt og mange bookinger, har vi heldigvis kun få gange måtte afvise gæster, der er mødt op uden booking. Ligesom den italienske sjæl præger maden, er gæstfriheden også italiensk, og så finder vi altid en løsning, hvis der ikke lige er et ledigt bord”, fortæller Ulla og tilføjer, at også udlandet har vist interesse for restauranten, hvor bl.a. flere modehuse og livsstilsmagasiner er faldet for den stilrene indretning og den solrige tagterrasse.
 
Tramonto har flere nye initiativer på vej, så gæsterne sikres en helhedsoplevelse i forbindelse med middagen. Tilbage i køkkenet er Giacomo i fuld gang med at planlægge næste måneds menu, der altid sammensættes ud fra årstidens grøntsager. Sideløbende har han et lille projekt ude på tagterrassen, hvor han nøje følger udviklingen af den humle, som er blevet plantet og som han glæder sig til at kunne udforske og inddrage i køkkenet som enten pickels, pulver eller fermenteret.
 
Tramonto har åbent hver dag fra kl. 12-24 på toppen af Hotel Ottilia, Carlsberg Byen, Pasteursvej 2, 1799 København V