Velkommen til de nye beboere i Rahbek Hus II

8. juli 2019
Velkommen til alle de nye beboere Rahbek Hus II, som er flyttet ind blandt masser af naboer og udsigt til både grønt og historiske Halmlageret.

Beboerne i en af Carlsberg Byens mest populære ejendomme Rahbek Hus II, der blev udsolgt ikke længe efter at være sat til salg, er nu flyttet ind i kvarterets grønne, rolige hjørne med masser af naboer i omkringliggende Scherfig Hus, Rahbek Hus og Bindesbøll Hus.

Det betyder altså, at der med alle de nye beboere nu bor mere end 380 familier, par og enlige i det nye bykvarter, og der er solgt mere end 620 boliger indtil nu i Carlsberg Byen. Med alle de nye beboere i kvarteret, er det fantastisk at se kvarteret blomstre med liv og se planter, cykler og familier samles på terrasser og altaner i deres nye hjem. Velkommen til!

Drømmer du også om at bo i nyt i historiske omgivelser, så er der heldigvis flere boliger i Carlsberg Byen, og du kan finde dem alle lige her.

Nyheder fra Carlsberg Byen direkte i din indbakke? 

Tilmeld dig Carlsberg Byens nyhedsbrev og få ugentlige nyheder fra Københavns nye bykvarter.  Tilmeld dig her

Køberkartotek: På udkig efter nyt hjem?

Måske drømmer du om et stort køkken-alrum, hvor I kan være sammen om madlavningen? Måske er det egen altan eller terrasse, der lokker? Det hele kan fås her, og som et ekstra plus venter den unikke kombination af historie, arkitektur og byens pulserende liv lige udenfor jeres nye hoveddør. Få info om nye boliger før alle andre