Blooming September: Fejring i Carlsberg Byen

25. august 2019
I hjertet af Carlsberg Byen er der liv og glade dage i weekenden den 13. – 15. september. Kvarterets ”rådhusplads”, Bryggernes Plads, er centrum for et spækket program, hvor oplevelserne står i kø.
I mange år har der været banket og boret i området omkring Bryggernes Plads. Nu er de sidste brosten lagt, og blandt de lokale børn er springvandet for længst blevet et favoritsted at soppe i på varme sommerdage. Til september kommer pladsen for alvor til sin ret, når Blooming September løber af stablen for at fejre, at Carlsberg Byens rådhusplads nu er færdig.
 
Et mix af kendte københavnerfavoritter og nye, cool madkoncepter
En række DJ's gæster pladsen i løbet af weekenden, mens et mix af etablerede og nye navne fra den københavnske restaurantscene står i kø for at servere velsmagende mad og drikke til de besøgende fra telte på pladsen. Alt efter humør kan man sætte tænderne i fx banh mi, frisk tartar, smukke minikager eller hvad med en brunchmenu under åben himmel? 

Blandt de populære navne er Sidecar, District Tonkin og Bar'Vin, men også Empirical Spirits, der byder på smagninger og canned drinks, Ciderrevolution og isbiksen Banana, der til daglig huserer i Jægersborggade, serverer lækker softice lavet af overskudsbananer og dadler. 
 
Pop up-shops side om side
Under Hotel Ottilia venter helt unikke butiksoplevelser, når velkendte brands popper-up side om side i de rå lokaler. Her kan man bl.a. opleve en udstilling kurateret af Tableau, og flere brands, som blandt andre tæller Rudolph Care og Poul Stig, lokker med alt lige fra beautyprodukter, fashion, farverig interiør til ude og inde, customised lædervarer mv. - så der er med garanti lidt at tage med sig hjem.
 
Pladsen er smukt rammet ind af fredede bygninger, der også denne weekend rummer spændende oplevelser. Bl.a. er det 4-stjernede Hotel Ottilia med til at fejre åbningen med en særlig ”Gin Flight”-smagning, Tramonto disker op med gode tilbud, den evigt populære Gasoline Grill serverer prisvindende burgere fra deres nyistandsatte restaurant, og designeren Henrik Vibskov slår dørene op til sit kreative værksted med salg af spændende designs. 
 
Resten af kvarteret blomstrer også lidt ekstra i weekenden. Eksempelvis er der intimkoncert ved Søndermarken, Visit Carlsberg tilbyder gratis hestevognsture om lørdagen og søndagen, og børnene kan være med til at lave et kæmpe kridt-gademaleri bag ved den nye Europaskole.
 
Listen med events og brands opdateres løbende. Se det fulde program på Facebook-eventet.
 
Program:
Fredag den 13/9: kl. 15 – 20
Lørdag den 14/9: kl. 11 – 20
Søndag den 15/9: kl. 11 – 16