Verdensberømt burger

19. august 2019
Hvis man vil vide, hvor man finder den bedste burger i landet, så spørger man George Motz. Manden bag Hamburger America (dokumentarfilm og bog af samme navn) er USA's fremmeste hamburgerekspert og gæster torsdag den 29. august Gasoline Grill i Carlsberg Byen for en enkelt dag.
Den amerikanske burgerguru George Motz popper-up bag grillen hos Gasoline Grill i Carlsberg Byen, hvor han vil præsentere de heldige gæster for sin verdensberømte Oklahoma Fried Onion Cheeseburger. George Motz er, siden udgivelsen af sin dokumentarfilm Hamburger America og efterfølgende bog af samme navn, dagligt blevet spurgt om sin mening om, hvor man kan finde de bedste burgere i USA. Han har undervist i et kursus om hamburgere på NYU og har været konsulent for en række hamburgerrestauranter.
 
”George Motz har været et stort forbillede for mig i arbejdet med at udvikle Gasoline Grill konceptet. Det er et scoop for København, at han for første gang gæster byen. Og det er kæmpe stort for mig, at jeg nu kan byde ham velkommen i en af vores restauranter og præsentere københavnerne for en af hans uovertrufne burgere,” udtaler Klaus Wittrup, adm. direktør for Gasoline Grill.
 
I sit virkelige liv er George egentlig en prisbelønnet freelance ”Director of Photography” med base i New York og har i løbet af de sidste 28 år arbejdet med adskillige tv-reklamer, film, musikvideoer og dokumentarer. For nogle år siden forsøgte George Motz at forklare en journalist, at han var filmskaber og ikke burgerekspert, men det trængte ikke rigtig igennem til pressen.
 
Så han har accepteret sin skæbne og indset, at baseret på hans rejser, intensive research og ikke mindst hans lidenskab for fedtet næring og amerikansk nostalgi, så ved han måske virkelig meget om burgere.
 
DATO: Torsdag den 29. august
TID: Fra kl. 12.00 til udsolgt
STED: Gasoline Grill i Carlsberg Byen, Bryggernes Plads 1, 1799 København V

Tilmeld dig til Facebook-eventet her.