mads nørgaard, soulland, rudolph care og mange flere venter på dig

2. september 2019
Kom med den 13. - 15. september, når pop up-shops på stribe blomstrer op og markerer, at Bryggernes Plads nu officielt er åben.

Hele weekenden den 13. - 15. september bliver der liv og glade dage i Carlsberg Byen, når vi indvier Bryggernes Plads med en helt særlig event: Blooming September. Det er tre dage med musik, ekstraordinære mad- og drikkeoplevelser, aktiviteter og workshops for hele familien og ikke mindst spændende pop up-shops, der blomstrer op og markerer, at Bryggernes Plads nu officielt er åbnet.

POP UP-SHOPS PÅ STRIBE

De industrielle lokaler på Pasteursvej, under det firestjernede boutiquehotel Hotel Ottilia, danner perfekte rammer for en række pop up-shops, der frister med et håndplukket udvalg af mode, interiør og kunst fra fx Mads Nørgaard Printshop, Soulland, Rudolph Care, Nomad Cph og Tableau, som også vil udsmykke de rå lokaler med smukke blomsterskyer.

KOM OG MØD BLANDT ANDRE:

Programmet opdateres løbende. Se det fulde program på Facebook og meld dig, dine venner og familie til eventen lige her