Forventningerne overgået efter kun en måned

22. oktober 2019
Da den populære, københavnske kunst- og papirforhandler Stelling besluttede at åbne ny forretning og hovedkontor i Carlsberg Byen, skete det med flere års tilløb. Forventningerne, og budgetterne, blev dog indfriet allerede den første måned.

Kunst- og papirforhandleren Stelling åbnede sin nyeste butik i Carlsberg Byen midt i september. Åbningen skete efter flere års overvejelse for Stellings CEO, Peter Lindskov-Dahl, der privat bor som nabo til området og længe har ventet på den rette anledning til at åbne butik og kontor i det nye bykvarter. Med en indgående kendskab til området var det derfor ikke et spørgsmål om hvorvidt, men derimod om hvor og hvornår, siger Peter Lindskov-Dahl: 

”Jeg havde gennem længere tid overvejet muligheden for at åbne butik i Carlsberg Byen, som efter min opfattelse med tiden vil blive det fedeste område i København. Vi har haft flere muligheder for at åbne butik her, men nu føltes det rigtigt, og vi kunne ikke sige nej til noget så fedt”.

Peter Lindskov-Dahl fortæller, at der lå mange overvejelser bag beslutningen, men at hans indgående kendskab til området gjorde beslutningen nemmere og troen på succes større. Og allerede nu en god måned efter indflytningen har det vist sig som en god idé:

”Vi havde flere scenarier og budgetter for, hvordan opstarten kunne udspille sig, men vi kan efter en måned se, at vi ligger noget over forventningerne og faktisk allerede genererer overskud”, siger Peter Lindskov-Dahl, der løfter sløret for noget af hemmeligheden bag Stellings succes i et marked, hvor butikker ellers siges at have det svært:

”Vi forsøger at give folk en unik oplevelse, når de besøger vores butikker. De skal helst have en wow-følelse og en fuld sanseoplevelse, som de ikke opnår i de mere generiske, mainstream-butikker. Det kan vi se lykkes, så folk bliver inspireret og nye behov opstår under besøget.”

Stellings nye butik åbnede den 14. september og ligger på Bohrsgade 43-47. Peter Lindskov-Dahl har arbejdet i Stelling i 21 år, hvor han startede som pakkedreng, siden administrationselev og i dag er CEO for virksomheden. Privat bor han som nærmeste nabo til Carlsberg Byen i Humleby.