kom forbi og få ekspertens råd til den perfekte belysning

6. november 2019
Kom med til Lampemesterens brag af en åbningsfest den 9. november kl. 10-18 og mød butikschef og tidligere indretningsdesigner, Savannah Bell. Hun er garant for en personlig og nærværende service, og krydret med hendes viden om belysning og indretning bliver dit besøg en mindeværdig oplevelse, hvor du samtidig kan få den helt rigtige lampe med hjem.

Fysiske forretninger mangler generelt nærvær. Ordene kommer fra Savannah Bell, der er butikschef i den nye lampeforretning i Carlsberg Byen. Hun er på en mission for at bringe den gode kundeoplevelse tilbage til detailhandlen, så kunderne i hendes butik vil lynhurtigt mærke, at de får noget ekstra ud af at besøge forretningen fremfor at klikke en lampe hjem online. 

"Det er ikke svært at finde webshops med et stort sortiment indenfor belysning. Vi har selv en stor, velassorteret webshop hos Lampemesteren.dk. Det, vi kan i forretningen, er at spørge ind til dit behov, og vi vil altid starte med at spørge, hvad lampen skal bruges til og tale os frem til, hvad der vil være et godt match. I vores vejledning skal vi være så gode, at selv hvis kunden går hjem og køber produktet online, vil vi huskes for en eminent og nærværende service. Så kommer kunden måske til os næste gang, lampen skal udskiftes." 

Tip: Tag en plantegning eller et billede med

En lampe er ikke bare en lampe, for lyskilder er så vigtige for stemningen i et hjem. Netop derfor kan det være svært at finde hoved og hale i, hvad der vil virke godt, for der er uendelig mange typer af lamper og designs at vælge imellem. Det er her, at den gode rådgivning kan gøre forskellen, så man i fællesskab finder frem til den belysning, der bedst komplimenterer rummet eller boligen, forklarer Savannah Bell, der har en baggrund som indretningsarkitekt i ind- og udland:

"I Lampemesteren er vi et kompetent team bag disken, der alle har mange års erfaring med belysning og design, og det bruger vi til at rådgive kunderne. Vi vil altid starte med at spørge, hvad du skal bruge lampen til. Har man et hjørne i lejligheden, der ikke helt fungerer, eller skal man til at sætte nyt lys op i sin stue, kan man fx tage en plantegning eller nogle billeder af rummet eller sin indretning med ned til os, så vejleder vi til, hvad der vil være den bedste løsning."

Danske designklassikere plus ny inspiration

I forretningen på Bohrsgade 31 finder du de stærkeste brands på markedet, og du går ikke forgæves, hvis du er på udkig efter danske klassikere som Poul Henningsen, Le Klint og Louis Poulsen, men her er også gjort plads til mere skæve designs.

"Vi vil gerne lege med tanken om, at vi helliger et af vores vindue til pop up-vindue. På den måde kan ellers små og ukendte designere og brands få mulighed for at udstille hos os. Samtidig kan kunderne komme med deres ønsker for, hvad de gerne vil se, og vi kan hurtigt agere på det, forudsat at alle ender kan mødes."

Reparation af din gamle lampe

Udover at sælge nye lamper vil Lampemesteren på sigt også tilbyde reparationer af gamle lamper. Planen er at dedikere et lille hjørne i forretningen, hvor en elektriker kan sidde og reparere lamper en eller to dage om ugen, og på den måde understreges det på en fin måde, at god belysning - både gammel og ny - er et hjertebarn for Savannah Bell og hendes dedikerede team.

goodiebags, konkurrencer og gode tilbud

Hvad: Lampemesteren
Hvor: Bohrsgade 31, 1799 KBH V.
Hvornår: Åbningsfest for alle lørdag den 9. november 2019

Åbningstider:
Mandag - fredag kl. 10-18
Lørdag kl. 10-15

Nyheder -

Bykvarteret er i rivende udvikling, og de gode historier står i kø for at blive fortalt. Her finder du de seneste nyheder fra kvarteret, hvor der hver dag sker nye, spændende ting. Giv mig de seneste nyheder

Få et kontor som ingen andre -

Leder I efter nye kontorlokaler i midten af København? I Carlsberg Byen får I et levende byliv udenfor døren og en moderne arbejdsplads, som er nem og hurtig at komme til og fra.
Se ledige kontorlokaler