Ny GLS pakkeshop i carlsberg byen skal imødekomme den voksende e-handel

14. november 2019
Flere og flere danskere handler varer online, og det skal fortsat være nemt og bekvemt at hente sine pakker tæt på, hvor man bor. Det er grunden til, at GLS nu opruster tilstedeværelsen i København med en stor, ny pakkeshop i Carlsberg Byen.

Mange af os er efterhånden rutinerede i at afhente pakker hos den lokale købmand eller kiosk, når vi har købt varer online. Men den stigende onlinehandel sætter ekstra tryk på afhentningsstederne, og særligt i København har lokale kiosker, dagligvareforretninger og butikker, som fungerer som udleveringssted for pakker, travlt, lyder det fra Bitten Brun, Kommerciel Direktør hos GLS. 

"Selvom vi har mere end 1.600 PakkeShops i Danmark, må vi sande, at der i København er udfordringer med lagerpladsen hos vores eksterne partnere på grund af den stigende pakke-volumen. For at sikre tilstrækkelig lagerkapacitet opruster vi nu med egne GLS PakkeShops som supplement til vores mange eksterne PakkeShops. Med placering en i Carlsberg Byen kan vi tilbyde forbrugere i Carlsberg Byen og på Vesterbro, Frederiksberg og Valby at hente pakkerne i deres nærområde."

PakkeShoppen på Ny Carlsberg Vej er nummer 9 i rækken for GLS, og selvom det vigtigste selvfølgelig er rigeligt med lagerplads til mange forsendelser, har den nye butik også et stort og fint kunderum og bemanding mandag til lørdag, hvor kunderne kan afhente og sende deres pakker.

Den rigtige placering og timing

Placeringen på grænsen mellem Vesterbro og Carlsberg Byen er ikke tilfældig. Bitten Brun fortæller, at adressen er interessant for en PakkeShop, fordi den ligger midt i Vesterbros høje koncentration af borgere, hvor GLS' eksterne partnere har svært ved at følge med det stigende antal pakker. 

Med Black Friday skydes højsæsonen for pakkedistributører for alvor i gang, og det betyder rigtig mange forsendelser. PakkeShoppen i Carlsberg Byen åbner op inden Black Friday den 29. november - tids nok til at borgere i Carlsberg Byen og nabokvarterne kan få glæde af den nye, nærtliggende PakkeShop, når indkøbene skal hentes hjem. 

Åbningstider:
Mandag til fredag kl. 10 - 19
Lørdag kl. 10 - 15
Søndag Lukket

Hvad: GLS PakkeShop
Hvor: Ny Carlsberg Vej 42, 1799 København V.
Hvornår: Åbner i november 2019