Stort Øl- og spisehus åbner i Carlsberg Byen

22. november 2019
Verdens største samling af Carlsberg øl og et madkoncept udviklet af en af landets mest innovative og anerkendte kokke. Det lyder som opskriften på en god aften, og du kan tage del i det, når Carls Øl- & Spisehus slår dørene op med Grand Opening tirsdag den 3. december.

Carls Øl & Spisehus er navnet på Carlsberg Byens største restaurant og bar. Med en beliggenhed ved Dipylonporten lige ved de ikoniske elefanter bliver placeringen heller ikke meget mere carlsbergsk, og ambitionerne for det nye sted er høje.

Det stilsikre designbureau Briq har stået for indretningen, der er inspireret af den lokale kultur og historie tilsat en særlig New Yorker-stemning med tunge gardiner, dæmpet belysning og kvalitetsmaterialer, der patinerer flot. Også i køkkenet er der trukket på stærke kræfter, idet det kulinariske konsulenthus Kirk+Maarbjerg, har udviklet madkonceptet til Carls Øl- & Spisehus.

Nyfortolkning af den klassiske bodega

Bag Carls Øl- & Spisehus står et nyt makkerpar på den københavnske restaurationsbranche, nemlig  serieiværksætter Hans Henrik Agger og Carsten Paludan, der har drevet flere barer og spisesteder. Med Carls Øl- & Spisehus ønsker de to at nyfortolke den klassiske bodega, hvor alle typer mennesker kan mødes til en hyggelig stund enten over en god middag eller til en øl eller to.

Med 210 siddepladser vil der også være plads til alle, der enten ønsker at nyde godt af køkkenets evner eller blot vil gå på opdagelse i verdens største samling af Carlsberg øl på mere end 150 forskellige typer. Fra kl. 8 om morgenen serveres der brunch, og på udvalgte aftenener vil der blive afholdt arrangementer i form af livekoncerter med upcoming bands, ølsmagning, debatarrangementer og stand up-shows.

Carls Øl- & Spisehus er delt op i flere sektioner med et spiseområde, et bar/caféområde og en sektion til private dining for større selskaber. Der er åbent på hverdage fra kl. 8-24 og i weekender fra kl. 8-02.

Få et kontor som ingen andre -

Leder I efter nye kontorlokaler i midten af København? I Carlsberg Byen får I et levende byliv udenfor døren og en moderne arbejdsplads, som er nem og hurtig at komme til og fra.
Se ledige kontorlokaler

Hvem er flyttet ind?

Små og store virksomheder indenfor en masse forskellige brancher har flyttet adresse til Carlsberg Byen, og der kommer hele tiden flere til. Her får du et hurtigt overblik over de kontorvirksomheder, der er rykket ind kvarteret. Hvem bor i Carlsberg Byen?