menuer til en 50'er og 500 gratis øl: burgerbar åbner større restaurant

20. januar 2020
Både Politiken og Jyllandsposten har givet topkarakterer til den populære burgerbar i Carlsberg Byen. Nu rykker Burger Shack i nye, større lokaler på Humletorvet - cirka 100 meter fra deres nuværende adresse. Det fejres med en menu til en 50'er både lørdag og søndag den 25. og 26. januar samt 500 gratis øl.

“Vi har de sidste par måneder arbejdet intenst på at blive klar til åbningen i Carlsberg Byen. Københavnerne har taget bedre imod os, end vi turde drømme om, så vi glæder os helt vildt til at kunne byde endnu flere kunder velkommen. Nu også med mulighed for at sidde ned inde i restauranten,” siger driftsdirektør Christoffer No til Migogkbh.dk.

Læs hele artiklen her.

Hvad: Burger Shack åbner ny restaurant
Hvor: Humletorvet 4, 1799 København V.
Hvornår: 25. - 26. januar 2020

kaffekilden på tapperitorvet i carlsberg byen

Se kvarterets restauranter -

Få inspiration til kvarterets bedste kaffested, prisvindende surdejspizzaer, roof top-restaurant, ikonisk smørrebrød, vinbar, italiensk cuisine, økologisk brunch og meget mere her. Måske finder du din nye favorit? Lad dig inspirere

Nyheder fra Carlsberg Byen direkte i din indbakke? 

Tilmeld dig Carlsberg Byens nyhedsbrev og få ugentlige nyheder fra Københavns nye bykvarter.  Tilmeld dig her