Endnu en kendt dansk virksomhed er flyttet til Carlsberg Byen

23. januar 2020
Mandag den 13. januar indtog ca. 40 medarbejdere fra Billetlugen deres nye arbejdsplads i Carlsberg Byen for første gang. De fleste danskere kender Billetlugen som en af de førende billet- og liveunderholdnings-virksomheder, og nu er firmaets skandinaviske hovedkontor altså rykket i nye og lyse omgivelser.
Billetlugen havde tidligere til huse sammen med Nordisk Film i Valby, men i 2020 har opgaven været at finde nye lokaler til deres virksomhed, fortæller Thomas Pavstrup, CFO hos Billetlugen.

”Mange af vores medarbejdere bor på Frederiksberg, i Valby, brokvarterne og indre by, så det var vigtigt for os at finde en ny adresse med central beliggenhed, som samtidig er nem at komme til på cykel, i bil og med det offentlige. Det fandt vi i Carlsberg Byen.”

Et spændende projekt
Det er stadig early days for Billetlugen, der er flyttet ind i det gyldne Christen Hus, omkranset af ikonisk arkitektur som guldskiverne på Hotel Ottilia’s facade og Stjerneporten. Udover arkitektur fra bryggeritiden tæller naboerne Brandmovers, Spinnaker Nordic, Husen Advokater og Ecco, der også har til huse i den nye bygning. Og netop det at lokalerne er nybyggede er et plus, afslutter Thomas Pavstrup. 
 
”På vores nye kontor har vi bekvemmelighederne ved nybyggeri, blandt andet et godt indeklima. Og så er Carlsberg Byen et interessant projekt i udvikling, som vi når at blive en del af.”

Om Billetlugen
Billetlugen tilbyder moderne, fleksible og omfattende billetløsninger herunder billetsystemer, salgsanalyser, kundeindsigter og digital markedsføring. Vi tilbyder samtidig en bred vifte af salgskanaler samt kundeservice, adgangskontrol og akkrediteringssystemer. Vi stræber efter at være en proaktiv partner for vores kunder og ikke kun en systemudbyder, der leverer et system.

www.billetlugen.dk  

Events -

Året rundt udfolder bylivet sig rundt omkring i de mange bygninger og på de mange smukke pladser i Carlsberg Byen. Der er altid spændende aktiviteter og events på vej for hele familien, så hold jer opdateret her. Events

Se alle butikkerne i Carlsberg Byen -

Tjek oversigten over kvarterets butikker og oplevelser lige her og lad dig inspirere til, hvor turen skal gå hen næste gang.  Se butikkerne her