Madanmeldelse: Fire hjerter til ny restaurant i kvarteret

13. januar 2020
 "Som de to elefanter ved porten udenfor er det fyldige retter med tyngde i smagen. Langtidsbraiseret kalvetykkam, helstegt kylling med svampe, oksetatar og fish’n’chips med kuller i øldej. Vi er altså ude i gastropubbens gnaskemad, der skal skylles ned med kølige øl." Carls Øl- & Spisehus henter fire flotte hjerter hjem fra Ibyens madanmelder. 

Kan man hylde fortiden som bryggeri bedre end med en stor ølbar i en af de bygninger, der oprindeligt blev brugt som maltsilo for det voksende Carlsberg-bryggeri? Nej vel?

Til glæde for kvarterets beboere og mange øl-elskende danskere åbnede Carls Øl- & Spisehus på adressen Bag Elefanterne 20 i december 2019. Det er især det store repertoire af Carlsberg-øl, som ølrestauranten kan diske op med, der vækker begejstring. Men maden er også et besøg værd, slog Politikens madanmelder fast i december. Under overskriften "Ny gastropub med gnaskemad må blive et hit i Københavns nye bykvarter" får stedet med fire flotte hjerter.

Vi er glade, men tager ordene til efterretning

Hos Carls Øl- & Spisehus er CEO og indehaver Hans Henrik Agger glad for den fine anmeldelse af maden og køkkenet, der modtager ros i anmeldelsen. Han fortæller, at restauranten tager anmelderens bemærkninger om serviceniveauet til sig og er klar til at opruste:

”Vi er rigtigt glade for den fine modtagelse, vi har fået – både af madanmeldere, men ikke mindst af de lokale som bruger vores sted flittigt. Vi har været udfordret med at følge med på servicedelen, og det er vi ved at løse med mere erfarne folk og en stærkt stigende læringskurve.”

Læs hele anmeldelsen, der altså gav Carls Øl- & Spisehus fire flotte hjerter, her

Jazz og brunch?

Gå ikke glip af de mange spændende events, der venter på dig i Carlsberg Byen. Carls Øl- & Spisehus inviterer indenfor til jazz & brunch på udvalgte dage, og Hotel Ottilia lokker i den flotte lobbybar med musik og vin hver torsdag. Se eventkalenderen her

Se alle butikkerne i Carlsberg Byen -

Tjek oversigten over kvarterets butikker og oplevelser lige her og lad dig inspirere til, hvor turen skal gå hen næste gang.  Se butikkerne her