Støt lokale spisesteder: Her kan du stadig købe lokalt take away

19. marts 2020
Restauranter og spisesteder er nødsaget til at lukke midlertidigt i forbindelse med coronavirus. Men der er dog et par steder i Carlsberg Byen, hvor man fortsat kan få takeaway fra. Læs hvilke steder det gør sig gældende.
Alle danskere er på den ene eller anden måde påvirket af corona-virussen, som nu også presser de mange spisesteder, der lukker for alt andet end take away. Du kan være med til at støtte op om dem ved at bestille din mad to go.
 
I Carlsberg Byen holder italienske restaurant Surt og Carls Øl- og Spisehus fortsat køkkenerne åbne for, at du kan købe mad og drikke som take away. Hold godt øje med deres Instagram og Facebook-profiler, hvor de opdaterer flittigt fra dag til dag for at fortælle om dagens menu, åbningstider og hvordan du får den gode take away med hjem på en sikker måde for både dig og din mad.

Sådan bestiller du:

  • Restaurant Surt
    På menuen finder du bl.a. skøn antipasti og sprøde, surdejspizzaer. Følg med på @surtcph (Instagram og Facebook) og bestil din yndlingspizza to go på tlf. 91 80 83 10.
  • Carls Øl- og Spisehus
    Dagens menu varierer fra dag til dag. Du kan bl.a. finde dine favorit-smørrebrød iblandt Carls repertoire. Følg med på @carlsoelogspisehus og bestil maden to go på tlf. 26 33 16 33.