Gasoline Grill åbner for take away i Carlsberg Byen

29. april 2020
Nu kan du (igen) hente verdens bedste burger på Bryggernes Plads.

Savner du også smagen af verdens bedste burger? Så er der godt nyt! 

Gasoline Grill på Bryggernes Plads i Carlsberg Byen har holdt restauranten lukket indtil nu. Fra torsdag d. 30. april kan du hente din favoritburger som take away hver dag fra kl. 17.00 - 20.00.

Ring og bestil på 31 33 37 19, hent din burger, støt dine lokale spisesteder og bon appétit.

Se kvarterets restauranter -

Få inspiration til kvarterets bedste kaffested, prisvindende surdejspizzaer, roof top-restaurant, ikonisk smørrebrød, vinbar, italiensk cuisine, økologisk brunch og meget mere her. Måske finder du din nye favorit? Lad dig inspirere

Dit, mit og vores bykvarter -

Carlsberg Byen er et levende kvarter, hvor man bor, arbejder, hænger ud, cykler igennem, klarer sine indkøb, tager en kaffe, uddanner sig og løber en tur. Her ligger butikker op ad kontorer, og boliger op ad uddannelses- og daginstitutioner. Gå på opdagelse i det nye københavnerkvarter, som allerede er godt besøgt og befolket. Kom tæt på kvarteret