Stelling: Tiden indbyder til kreative sysler

23. april 2020
Akvarelmaling, tegneplader, tuscher og malebøger. Alt sammen og mere til er at finde på hylderne i Stelling på Bohrsgade 47, der for tiden oplever flere kunder i butikken end normalt.
Måske særligt i øjeblikket, hvor flere af os bruger mere tid derhjemme, kaster mange sig over nye hobbyer og genfinder glæden ved at udfolde sig kreativt, og det kan tydeligt mærkes hos forretningen Stelling i Carlsberg Byen, fortæller ejer Peter Lindskov-Dahl.

”Det går faktisk rigtig godt i vores forretning. Vi lever jo af at servicere og rådgive vores kunder om hobbyartikler til diverse kunstprojekter og andre kreative sysler, og vores oplevelse er, at rigtig mange kaster sig over den slags for tiden. Måske fordi vi alle sammen har brug for at fordybe os og udfolde os kreativt, og nu har vi tiden til det og kan dyrke vores hobby alene eller sammen derhjemme.” 

Særligt én type kunde

Butikkens brede sortiment indenfor kunst- og kreative artikler byder på masser af inspiration til kreative aktiviteter for alle aldre og niveauer, men for tiden er det særligt én type kunder, der kommer mange af:

”Vi får mange besøg fra børnefamilier, hvor forældrene er på udkig efter inspiration til kreative aktiviteter, som de kan hygge sig med derhjemme sammen med deres børn. Nogle går specifikt efter malebøger og tuscher, mens andre gerne vil inspireres til andre hyggelige krea-aktiviteter, som hele familien kan underholde sig med i fællesskab.” 

Stelling på Bohrsgade 47 har åbent mandag til fredag kl. 10 til 17 og lørdage kl. 10 til 16, og i butikken har man taget alle de nødvendige forholdsregler, så kunderne trygt kan komme på besøg med god afstand til hinanden.