Eksteriør Theodora Hus kontor

AIG: Flytningen til Carlsberg Byen bliver en gamechanger for os som virksomhed

3. juni 2020
Det glæder Peter Røhe, der er nordisk Head Of Operations, at AIG (American International Group – et af verdens ledende forsikringsselskaber med 56 års historie i Danmark) kan byde medarbejdere og forretningsforbindelser velkommen til selskabets nye arbejdsplads i Carlsberg Byen. Flytningen fra flerbrugerhus til egne lokaler har en masse fordele, men for AIG er den største, at virksomheden bliver bundet tættere sammen.
Tjeklisten var lang, da AIG  begyndte at lede efter nye lokaler til virksomhedens danske filial. I den bevaringsværdige, røde teglstensbygning Theodora Hus – klos op ad den ikoniske Elefantporten - får AIG 1.300 m2, en stor tagterrasse, rå murstensvægge, store vinduespartier og en indvendig trappe, der binder 3. og 4. etage. Alt sammen faktorer, der matchede AIG’s ønsker for et nyt kontor, fortæller nordisk Head Of Operations, Peter Røhe:
 
”Vi har set på mange lokationer undervejs og har haft en lang søgeproces. De lokaler, vi så på, var enten for gamle, for dyre, for små eller for store, men allerede første gang, vi kom til Bryggernes Plads, var hele holdet enige i, at dette kunne blive rigtig godt. Kontorerne i Theodora Hus matcher en masse af de kriterier, vi havde fra starten, og fornemmelsen, da vi så det, var simpelthen rigtig.” 
 
Den nuværende adresse er et flerbrugerhus med omkring 3.000 mennesker under ét tag på Frederiksberg, og når virksomheden flytter til deres nyt kontor i Carlsberg Byen, er det med en klar mission, lyder det fra Peter Røhe.
 
”I et stort kontorhus, som det vi kommer fra, kan man hurtigt blive de små i forhold til de andre, og så kan selv små dagligdagsting, som fx at finde sine kollegaer i kantinen, pludselig blive svært. På den måde bliver flytningen til vores egne kontorer en gamechanger for os, for det giver os mulighed for at dyrke kulturen og sammenholdet mellem kollegaerne på et nyt niveau. Vi skal samles som virksomhed og skabe vores egne rammer, både for medarbejdere og kunder.”
 
En lokation med byliv og stemning
Til trods for Carlsberg Byens centrale placering nær Enghave Metrostation og Carlsberg Station vil nogle medarbejdere få en anelse længere til den nye arbejdsplads end til AIG’s nuværende adresse lige ved Flintholm Station. Men det kompenserer omgivelser i Carlsberg Byen ifølge Peter Røhe for:
 
”Vi kan enormt godt lide placeringen i Carlsberg Byen og glæder os til at invitere mæglere og kunder ind til et kontor, som vi er stolte af og glæder os til at vise frem. Et klart ønske fra personalet var, at vi ikke skulle bo i et industrikvarter i forstæderne, og netop derfor har vi orienteret os mod en lokation med byliv og stemning, så man har lyst til at blive, når arbejdsdagen slutter.”
 
Også Carlsberg Byens administrerende direktør Jens Nyhus er glad for at byde AIG velkommen i Carlsberg Byen:
 
”AIG’s ønske om at tilbyde deres medarbejdere liv og miljø lige udenfor døren er et godt match til området omkring Bryggernes Plads, der med prisvindende hotel, historisk arkitektur, spisesteder og butikker vil blive en central og stemningsfuld plads i kvarteret.”

Få et kontor som ingen andre -

Leder I efter nye kontorlokaler i midten af København? I Carlsberg Byen får I et levende byliv udenfor døren og en moderne arbejdsplads, som er nem og hurtig at komme til og fra.
Se ledige kontorlokaler

Hvem er flyttet ind?

Små og store virksomheder indenfor en masse forskellige brancher har flyttet adresse til Carlsberg Byen, og der kommer hele tiden flere til. Her får du et hurtigt overblik over de kontorvirksomheder, der er rykket ind kvarteret. Hvem bor i Carlsberg Byen?