Farvel til den klassiske brunchbuffet - og hej til et forfriskende italiensk alternativ!

29. juni 2020
Står den på Staycation i København denne sommer, er det oplagt at spise dig gennem kvarterets lækre spisesteder. Hos italienske Surt kan du henover sommeren finde et virkelig velsmagende alternativ til den klassiske brunch, der - selvfølgelig - kan nydes i sommersolen foran restauranten.

Anmelderne og gæsterne er vilde med pizzaerne hos Surt, og nu kan du også sætte tænderne i Surts signatur brunch. Lad teamet vælge retterne for dig eller pluk selv dine favoritter fra menukortet. Uanset bliver det en dejlig madoplevelse at starte dagen på. 

Nyd brunchen indenfor i restauranten, hvor den hjemmebyggede stenovn konstant er i gang med at slynge sprøde brød og andre lækkerier ud til gæsterne eller udenfor i solskinnet med flot kig til historiske bygninger, Elefantporten og Søndermarken. Vær obs på, at der først serveres pizzaer til aften.

Kom forbi eller book bord på www.surtcph.dk. 

Hvor: Bag Elefanterne 2, Carlsberg Byen

Hvornår: Åbent onsdag - lørdag

Events -

Året rundt udfolder bylivet sig rundt omkring i de mange bygninger og på de mange smukke pladser i Carlsberg Byen. Der er altid spændende aktiviteter og events på vej for hele familien, så hold jer opdateret her. Events

Se kvarterets restauranter -

Få inspiration til kvarterets bedste kaffested, prisvindende surdejspizzaer, roof top-restaurant, ikonisk smørrebrød, vinbar, italiensk cuisine, økologisk brunch og meget mere her. Måske finder du din nye favorit? Lad dig inspirere