Se den nye prøvebolig i Administrationsbygningen

8. juni 2020
Arkitekt Anne Yoon står bag den innovative og funktionelle indretning i den nye prøvebolig i Administrationsbygningen, og nu kan du komme med indenfor.

Foto: Maria Vous
Indretning: AY Studio
Styling: Polkenstudio og AY Studio

2. og 3 sal i den bevaringsværdige Administrationsbygningen fra 1903 er under forvandling til moderne boliger, der er klar til indflytning allerede fra september 2020. Byggeriet er nu så langt, at vi kan invitere dig indenfor i vores nyindrettede prøvebolig, så du kan opleve den smukke bygning og komme ind i en færdig lejlighed.

Arkitekt Anne Yoon står bag indretningen af den nye 1-værelses prøvebolig på 39 m2, og med fleksible løsninger, har hun indrettet lejligheden funktionelt og smart, så der er plads til både opbevaring, bordplads og gæster.

Vil du med indenfor? Fra på søndag d. 14. juni kl. 12-13 inviterer vi til fremvisninger i den nye prøvebolig. Tilmelding sker på mail her eller på tlf. 70 55 17 99.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Nyheder fra Carlsberg Byen direkte i din indbakke? 

Tilmeld dig Carlsberg Byens nyhedsbrev og få ugentlige nyheder fra Københavns nye bykvarter.  Tilmeld dig her

Sif Grandorf: Tips til indretning i nybyg (der gør en kæmpe forskel) -

Bor du i nybyggeri og mangler inspiration til udnyttelse af plads, skabe personlighed i splinternye rammer eller bare generelt gode indretningstips? Så se med her, hvor indretningsarkitekten Sif Steendahl Grandorf deler ud af sine allerbedste af slagsen. Se med her