Live musik og happy hour: skyd weekenden i gang på bryggernes plads

7. juli 2020
Tag dine kollegaer og venner med, når Gasoline Grill, tager forskud på weekenden med et nyt happy hour-koncept, der lanceres fredag den 10. juli kl. 14 til 17.30 med live jazz musik og gode tilbud på øl.

Sommeren igennem kan du, dine kollegaer og venner kickstarte weekenden på Bryggernes Plads hver fredag. Gasoline Grill, der serverer prisvindende burgere fra deres burgerbar midt på den smukke plads, vil starte en ny tradition og inviterer alle til fyraftensøl i solen.

Konceptet, som de kalder Buy one, get one, betyder ganske enkelt, at du får to øl, når du køber én økologisk, ufiltreret Tuborg RÅ. Det gode fredagstilbud gælder hver fredag fra kl. 14 til 17.30 og er et særtilbud, der kun gælder for Gasoline Grill i Carlsberg Byen. 

Samtidig introducerer Gasoline Grill også Beer of the Month på alle deres burgerbarer i København. Det betyder, at der altid er en ny øl at smage, når du lægger vejen forbi en af burgerkædens lokationer. 

Hvad: Happy Hour og Musik
Hvor: Gasoline Grill, Bryggernes Plads 1, 1799 København V.
Hvornår: Fredag den 10. juli kl. 14 til 17.30 og alle fredage derefter

vejfest i carlsberg byen

Events - Året rundt udfolder bylivet sig rundt omkring i de mange bygninger og på de mange smukke pladser i Carlsberg Byen. Der er altid spændende aktiviteter og events på vej for hele familien, så hold jer opdateret her.

Events

Se alle restauranter - Få inspiration til kvarterets bedste kaffested, burgerbar, roof top-restaurant, sublime surdejspizzaer, ølbar, økologisk brunch og meget mere her. Måske finder du din nye favorit?

Lad dig inspirere
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.