Live musik og happy hour: skyd weekenden i gang på bryggernes plads

7. juli 2020
Tag dine kollegaer og venner med, når Gasoline Grill, tager forskud på weekenden med et nyt happy hour-koncept, der lanceres fredag den 10. juli kl. 14 til 17.30 med live jazz musik og gode tilbud på øl.
Bor du i Carlsberg Byen, har Gasoline Grill lyst til at forkæle dig lidt ekstra. De cykler nu din burger hjem til din adresse, når du bestiller via deres splinternye app eller hjemmeside, mens du nyder solen på din terrasse. Du kan få leveret din burgerbestilling hver dag mellem kl. 17-20, hvis du altså har adresse i Carlsberg Byen. 
 
Fredag den 14/8 fejrer Gasoline Grill desuden sommervejret med live musik og happy hour på den fyraftensøl, som helt sikkert falder på et tørt sted efter en varm arbejdsuge. Kender du ikke den prisvindende burgerbar endnu, er det altså kl. 14 til 17.30 på Bryggernes Plads i Carlsberg Byen, at du har chancen, og du kan tilmed nyde tonerne af dejlig livemusik imens (fra kl. 15 - 17.30).

Samtidig introducerer Gasoline Grill også en ny Beer of the Month, der i denne måned er en perfekt sommerøl fra Mikkeller.

Vi ses hos Gasoline Grill!

Bestillinger/levering: Direkte på https://www.gasolinegrill.com/ eller via app på App Store og Google Play
 
Hvad: Happy Hour på øl og livemusik
Hvor: Gasoline Grill, Bryggernes Plads 1, 1799 København V.
Hvornår: Fredag den 14. august kl. 14 til 17.30 (livemusik fra kl. 15 til 17.30)
 

Events -

Året rundt udfolder bylivet sig rundt omkring i de mange bygninger og på de mange smukke pladser i Carlsberg Byen. Der er altid spændende aktiviteter og events på vej for hele familien, så hold jer opdateret her. Events

Se kvarterets restauranter -

Få inspiration til kvarterets bedste kaffested, prisvindende surdejspizzaer, roof top-restaurant, ikonisk smørrebrød, vinbar, italiensk cuisine, økologisk brunch og meget mere her. Måske finder du din nye favorit? Lad dig inspirere