Gasoline Grill giver dig endnu flere gode grunde til at komme forbi bryggernes plads i sommeren

5. juli 2020
Fra den 6/7 udvider Gasoline Grill sit populære repertoire med kaffe og croissanter til de morgenfriske. Hver dag fra kl. 9 kan du forkæle dig selv med den altid vindende morgenkombo som enten kan nydes i ro og mag i restauranten eller som to go på en gåtur i solskinnet.

Burgerne har de helt styr på hos Gasoline Grill. Nu udvider den awardvindende burgerbar sit koncept og åbningstiderne i Carlsberg Byen, så morgenfriske mennesker kan slukke kaffetørsten og skylle efter med en friskbagt, smørsprød croissant.

For at matche det samme høje niveau som gæsterne kender fra resten af menukortet, henter Gasoline Grill kaffen fra en af Vesterbros absolutte favoritter, Prolog Coffee, mens morgensættet fuldendes med lækre croissanter fra Andersen Bakery. Perfekt til morgenturen, på vejen til arbejde eller som kærkomment selskab til en velfortjent pause i solskinnet på Bryggernes Plads. 

Det nye morgentilbud hedder Good Morning, Carlsberg Byen. Og bare rolig, fra kl. 11 er der stadig burgere, fritter og drinks på menuen. 

Hvad: Kaffe & croissanter på menukortet

Hvor: Gasoline Grill, Bryggernes Plads, Carlsberg Byen

Hvornår: Hver dag fra kl. 9 resten af sommeren 

Se kvarterets restauranter -

Få inspiration til kvarterets bedste kaffested, prisvindende surdejspizzaer, roof top-restaurant, ikonisk smørrebrød, vinbar, italiensk cuisine, økologisk brunch og meget mere her. Måske finder du din nye favorit? Lad dig inspirere

Nyheder fra Carlsberg Byen direkte i din indbakke? 

Tilmeld dig Carlsberg Byens nyhedsbrev og få ugentlige nyheder fra Københavns nye bykvarter.  Tilmeld dig her