start din weekend med solskin på næsen, live musik & happy hour hos gasoline grill fredag kl. 14 - 17.30

13. august 2020
Gasoline Grill disker op med flere gode nyheder til dig: Fredag den 14/8 kl. 14 – 17.30 inviterer burgerbaren til happy hour til tonerne af lækker live musik på Bryggernes Plads. Som om det ikke var nok, introducerer Gasoline Grill et nyt tilbud eksklusivt for beboere i Carlsberg Byen, der gør det muligt for dig med adresse i kvarteret at få burgere leveret helt til døren uden at skulle forlade solskinnet på din altan. 
Bor du i Carlsberg Byen, har Gasoline Grill lyst til at forkæle dig lidt ekstra. De cykler nu din burger hjem til din adresse, når du bestiller via deres splinternye app eller hjemmeside, mens du nyder solen på din terrasse. Du kan få leveret din burgerbestilling hver dag mellem kl. 17-20, hvis du altså har adresse i Carlsberg Byen. 
 
Fredag den 14/8 fejrer Gasoline Grill desuden sommervejret med live musik og happy hour på den fyraftensøl, som helt sikkert falder på et tørt sted efter en varm arbejdsuge. Kender du ikke den prisvindende burgerbar endnu, er det altså kl. 14 til 17.30 på Bryggernes Plads i Carlsberg Byen, at du har chancen, og du kan tilmed nyde tonerne af dejlig livemusik imens (fra kl. 15 - 17.30).

Samtidig introducerer Gasoline Grill også en ny Beer of the Month, der i denne måned er en perfekt sommerøl fra Mikkeller.

Vi ses hos Gasoline Grill!

Bestillinger/levering: Direkte på https://www.gasolinegrill.com/ eller via app på App Store og Google Play
 
Hvad: Happy Hour på øl og livemusik
Hvor: Gasoline Grill, Bryggernes Plads 1, 1799 København V.
Hvornår: Fredag den 14. august kl. 14 til 17.30 (livemusik fra kl. 15 til 17.30)
 

Events -

Året rundt udfolder bylivet sig rundt omkring i de mange bygninger og på de mange smukke pladser i Carlsberg Byen. Der er altid spændende aktiviteter og events på vej for hele familien, så hold jer opdateret her. Events

Se kvarterets restauranter -

Få inspiration til kvarterets bedste kaffested, prisvindende surdejspizzaer, roof top-restaurant, ikonisk smørrebrød, vinbar, italiensk cuisine, økologisk brunch og meget mere her. Måske finder du din nye favorit? Lad dig inspirere