Theodora Hus hyldes af verdens største arkitekturmagasin

16. august 2020
Lige ved Elefantporten ligger Theodora Hus, som er nomineret til stor arkitekturpris af verdens mest toneangivende magasin indenfor feltet.

Hvis du ikke allerede er blandt de mange millioner mennesker, der følger Dezeen på sociale medier, eller læser deres magasin, har du nu mulighed for at få tanket helt op på æstetik-kontoen. Verdens mest toneangivende arkitektur-, interiør-, og designmagasin har nemlig netop afsløret årets nomineringer til deres eftertragtede Dezeen Awards, hvor verdens ledende figurer indenfor branchen årligt kårer de allerbedste arkitektoniske perler.

I den forbindelse er vi utroligt stolte over at intet mindre end Theodora Hus i Carlsberg Byen er nomineret i kategorien 'housing project' blandt nogle af de flotteste projekter verden over.

Det er den danske tegnestue Adept, der står bag Theodora Hus, som er en blanding af både boliger og kontor. Theodora Hus, der er opkaldt efter Carlsberg-grundlæggerens datter, ligger lige ved siden af den berømte Elefantporten og afspejler den lokale bryggerihistorie og gamle kærlighed for smuk arkitektur.

Alle boligerne i Theodora Hus er udsolgt, men kunne du også tænke dig at flytte ind i en bolig, hvor gammel og ny arkitektur komplementerer hinanden, kan du se boligerne til salg på den gamle bryggerigrund her. 

Læs mere om nomineringen af Theodora Hus og de øvrige projekter, der er nominerede, lige her.

Nyheder -

Bykvarteret er i rivende udvikling, og de gode historier står i kø for at blive fortalt. Her finder du de seneste nyheder fra kvarteret, hvor der hver dag sker nye, spændende ting. Giv mig de seneste nyheder

Nyheder fra Carlsberg Byen direkte i din indbakke? 

Tilmeld dig Carlsberg Byens nyhedsbrev og få ugentlige nyheder fra Københavns nye bykvarter.  Tilmeld dig her