Estée Lauder companies' nordiske hovedkontor flytter til Carlsberg Byen

16. september 2020
Det amerikanske beautybrand, Estée Lauder Companies, er verdenskendt for deres luksuriøse produkter indenfor bl.a. makeup, dufte og hudpleje og forhandles i intet mindre end 135 lande. Nu rykker firmaets nordiske hovedkontor til Carlsberg Byen for at få en central adresse i København med et attraktivt byliv udenfor døren.
I en nybygget ejendom midt i det historiske centrum af bryggerikvarteret får Estée Lauder Companies cirka 135 medarbejdere deres daglige gang, når firmaets nordiske hovedkontor flytter ind omkring maj 2021.
 
Virksomheden har ledt efter nye lokaler for at få en central adresse i København med et attraktivt storbyliv udenfor døren. Desuden er det ifølge CFO, David Gerges, også et spørgsmål om at virksomhedens adresse skal kunne tiltrække nye talenter til virksomheden og danne rammer for et dynamisk og innovativt miljø.
 
”Carlsberg Byen og Mineralvandshuset tilbyder Estée Lauder Companies de perfekte rammer for at positionere firmaet som både det eksklusive og ledende firma indenfor kosmetik-branchen, men også som et firma, der lægger stor vægt på klima, miljø, og diversitet. I Carlsberg Byen vil vores medarbejdere kunne tage del i et aktivt og interessant byliv i udvikling, og vi glæder os rigtigt meget til at flytte ind i Københavns mest spændende bydel.”
 
I Carlsberg Byen glæder det administrerende direktør i Carlsberg Byen, Jens Nyhus, at Estée Lauder Companies nordiske hovedkontor har valgt kvarteret som deres nye bopæl.
 
”Estée Lauder Companies flytter ind i en moderne ejendom, der er typisk for Carlsberg Byen med dens mix af butikker, café, kontor og boliger. Foruden en række andre spændende virksomheder tæller Estée Lauders nye naboer også de berømte Hængende Haver, Kedelhallen og historiske J.C. Jacobsens Have, der oprindeligt var bryggerens private have. Vi ser frem til at byde Estée Lauder Companies velkommen til kvarteret.”
 
Ejendommen, der er tegnet af Dorte Mandrup Arkitekter, er navngivet Mineralvandshuset. Ejendommen er bygget sammen med den karakteristiske bygning Mineralvandsfabrikken fra 1920’erne. 
 

Virksomhederne der allerede bor i Carlsberg Byen -

"Beliggenheden og dét at være en del af et spændende sted og et område, der hele tiden udvikler sig, var det, der trak mest og gjorde Carlsberg Byen til det oplagte valg for os." Hvilke virksomheder er allerede rykket ind?
Error while rendering view [Teaser]. Please, make sure the rendering is configured properly or contact your administrator.