Nyt fitnesscenter åbner i Carlsberg Byen: Meld dig ind inden den 14. september og kom i form for kun 99kr/mdr

7. september 2020
Romaskiner, løbebånd og alle tunge vægte bliver i disse dage båret ind i Halmlageret, der inden længe åbner op som et velsmurt og moderne fitnesscenter. Folkene bag har et stort fokus på at tilbyde medlemmerne de bedste rammer for deres workout og mulighed for at træne både fitness og hold i hele åbningstiden.
Efter en større transformation af Halmlageret i Carlsberg Byen genopstår den bevaringsværdige bygning nu som Fitness1 Carlsberg Byen. Fitnesscenteret ligger tæt på grænsen til Frederiksberg, og de garvede folk bag glæder sig til at byde velkommen til nye medlemmer fra både Frederiksberg, Carlsberg Byen og Vesterbro.
 
Åbningsrabat til de hurtige
For at fejre åbningen disker Fitness1 Carlsberg Byen op med en rabat, så du kan træne for 99 kr. pr. måned resten af 2020. Herefter fast lav pris 199 kr. pr. måned. Rabatten gælder kun på forsalg, så du skal være hurtig til at melde dig ind via fitness1.dk
 
Pga. COVID19 tager man sine forholdsregler hos fitnesscenteret, så alle medlemmer fortsat trygt kan træne. Blandt andet er kapaciteten på holdtræning tilpasset myndighedernes anbefalinger, udstyret bliver jævnligt sprittet af ligesom udlån af fx yogamåtter ikke er muligt for tiden.
 
Fitness1 Carlsberg Byen er kædens 9. center på Sjælland, og de har også centre i bl.a. Valby og på Frederiksberg.
 
Om bygningen
Det var Tyge Hvass, der tilbage i 1949 designende bygningen Halmlageret. Den unikke bygning med røde mursten fungerede oprindeligt som bryggerigrundens flaskefabrik, der var så effektiv, at man tappede flere end 10.000 flasker i timen. 
 
I 1970'erne brugte de ansatte på bryggeriet Halmlageret som truckskole, hvor de lærte at køre med lastvogn, og i årene efter har bygningen fungeret som halmdepot til Carlsbergs mange bryggerheste. Det er i øvrigt den anvendelse, der har givet bygningen navnet Halmlageret.
 
Nu ændrer bygningen igen anvendelse, når den åbner op som fitnesscenter under navnet Fitness1 Carlsberg Byen den 14. september 2020.

Hvad: Fitness1 Carlsberg Byen - Grand Opening

Hvor: Thorvald Bindesbølls Plads 1, 1799 København V.

Hvornår: 14. september 2020

Tilmelding på: www.fitness1.dk (brug dette link og vær sikker på at få fingre i åbningstilbuddet)

Dit, mit og vores bykvarter -

Carlsberg Byen er et levende kvarter, hvor man bor, arbejder, hænger ud, cykler igennem, klarer sine indkøb, tager en kaffe, uddanner sig og løber en tur. Her ligger butikker op ad kontorer, og boliger op ad uddannelses- og daginstitutioner. Gå på opdagelse i det nye københavnerkvarter, som allerede er godt besøgt og befolket. Kom tæt på kvarteret

Nyheder fra Carlsberg Byen direkte i din indbakke? 

Tilmeld dig Carlsberg Byens nyhedsbrev og få ugentlige nyheder fra Københavns nye bykvarter.  Tilmeld dig her