Nyt koncept fra Hotel Ottilia udløser rabatter, gode oplevelser og fordele i dit lokalområde

28. oktober 2020
Lokalområdet har altid være en forankret del af Brøchners fem boutique hoteller i København. I 2014 lancerede boutique hotelkæden 'Hey Neighbour', som er et fordelsprogram til naboerne i byen på tværs af hotellerne i København. I dag tager Brøchner Hotels næste skridt i en lokal retning, når de lancerer konceptet GO LOCAL. Konceptet rulles også ud på Hotel Ottilia i Carlsberg Byen.
GO LOCAL er en håndsrækning til mere end 30 lokale aktører, der indgår i et partnerskab om at give særlige oplevelser og rabatter til Brøchners gæster og naboer i byen. Målet er at tiltrække flere besøgende til at støtte op om de lokale aktører og samtidig give gæsterne en ekstraordinær oplevelse. Hver af de 30 partnere tilbyder noget særligt til de besøgende, f.eks. en fast rabat, en velkomstdrink eller en gave ved et køb, skriver Brøchner Hotels i en pressemeddelelse.

I Carlsberg Byen ligger Brøchner Hotels’ prisvindende boutiquehotel, Hotel Ottilia, og hoteldirektør Lene Larsen, fortæller om samarbejdet i lokalområdet: 

”Med GO LOCAL håber vi at skabe interesse for alle de ’local heroes’ som Hotel Ottilia er omgivet af. Uanset om man er turist eller nabo til Hotel Ottilia, er det værd at gå på opdagelse hos de lokale steder, der byder på det bedste inden for mad, drinks, interiør, design, wellness og kultur. Vi har heldigvis oplevet en kæmpe opbakning til GO LOCAL, og med alle de særlige fordele og tilbud, de byder på, håber vi, at GO LOCAL kan være med til at flere gæster vil lægge vejen forbi.”
 
Se samarbejdspartnerne for GO LOCAL i Carlsberg Byen og på Vesterbro her.

Sådan får du fingre i tilbuddet

GO LOCAL rummer rabatter og fordele på alt lige fra dansk og skandinavisk design, skønne middage på lokale restauranter samt bar- og spa-oplevelser. Tilbuddet indløser du ved at fremvise bevis på, at du enten er gæst eller Hey Neighbour hos Brøchner Hotels – sidstnævnte er en medlemsklub for naboer til kædens hoteller. 
 
De mere end 30 partnere præsenteres på et interaktivt kort i hvert hotels lobby bar, hvor gæster kan scanne det område, de vil gå på opdagelse i. Med hjælp fra Google Maps kan gæsterne se, hvilke GO LOCAL-partnere der er aktive i området og hvilke tilbud eller fordele, de tilbyder gæsterne. Derfra er det bare at gå på opdagelse i byen - og støtte lokalt.

Hvad: GO LOCAL er et nyt koncept fra Brøchner Hotels, der giver en række fordele til hotelkædens gæster og indehavere af fordelskortet Hey Neighbour.

Se samarbejdspartnerne for GO LOCAL i Carlsberg Byen og Vesterbro her.

Hvor: Er du nabo til Hotel Ottilia eller et af Brøchners andre hoteller, kan du få et Hey Neighbour-kort på hotellet.

Hvornår: GO LOCAL blev skudt i gang den 22. oktober.